» » » Що люблять дівчата в хлопцях?

Що люблять дівчата в хлопцях?



Сподобатися дівчині швидше зможе той, хто знає, що люблять дівчата в хлопцях. Безумовно, смаки у всіх представниць прекрасної статі різні, але судячи з опитувань, є деякі загальні переваги в чоловіках, які об`єднують жінок.

Що люблять дівчата в хлопцях

  1. Ми не знаємо, де такий запит до хлопця взяли практично всі дівчата, чи то з грудним молоком це вбирається, то чи в школі дівчаткам твердять ... Але дуже багато дівчат мріють, щоб хлопець "був чоловіком"! Саме так сформульовано масове вимога до обранця. Що ж це таке "бути чоловіком"? Дівчата пояснюють, що їм хочеться, щоб хлопець був сильним, твердим в рішеннях і в думках, цілеспрямованим, надійним, мужнім, щоб зміг захистити. А як же зовнішня привабливість, дорогі дівчата? Виявилося, що мужність дуже далеко відсунула красу на задній план.
  2. Яка дівчина встоїть перед божевільним і романтичним вчинком! Дівчата люблять в хлопцях романтичність, але в міру. Важливо, щоб романтичність не закрила собою чоловічу твердість, практичність і надійність. Вони хочуть, щоб їх не просто любили, а обов`язково говорили їм про свої почуття, про любов. Дівчата мріють, щоб їх цінували, дбали, любили, і звичайно, обдаровували увагою.
  3. Також дівчата люблять в хлопцях дотепність і почуття гумору. Дорогі чоловіки, не сприймайте все буквально, жарти можуть бути про що завгодно, тільки не про вашій обраниці. Дівчата просто ненавидять бути об`єктом глузувань, так-так, саме так вони і сприймуть подібні жарти. У той же час дівчата не вимагають від хлопців іскрити гумором в стилі "Камеді Клаб", просто хочеться, щоб з вами їм було весело, щоб ви розуміли гумор.
  4. Вірність і чесність, ось що люблять дівчата в хлопцях. Про те, скільки багато значить для вас моногамія, ви можете просторікувати вже на перших побаченнях. Дівчина це точно відзначить для себе. Ну, а брехунів взагалі ніхто не любить.
  5. Куди ж без матеріальних благ, запитаєте ви, і потрапите в точку. Не будемо лукавити, гроші привертають дівчину навіть на підсвідомому рівні. Причому дівчатам подобається в більшій мірі не кількість грошей у хлопця, а щедрість і вміння заробляти. Уміння заробляти - це надійність, можна звернутися до першого пункту і згадати, що хлопець повинен бути чоловіком. А щедрість - це та ж турбота і прояв уваги, знову ж дивимося наверх, другий пункт ніхто не відміняв.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!