Чого хочуть дівчата?

Чого хочуть дівчата?

Чоловіки і жінки іноді важко розуміють один одного. Ми, звичайно, пристосовуємось до особливостей людей протилежної статі, намагаємося враховувати, що у нас можуть бути різні емоції і різні пояснення очевидних фактів. Але часто впадаємо в ступор від їх реакції на наші слова чи вчинки.

Початок шкільного життя

Хлопчики ще в ранньому шкільному віці задаються питанням, чого хочуть дівчинки? Якщо хлопчик вихований, відноситься до дівчат з повагою, вони часто сміються над ним, хихикають і не сприймають всерйоз. Але, одночасно, дівчатка цураються відчайдухів і не прагнуть з ними подружитися. Якщо дівчинка подобається - потрібно знайти до неї індивідуальний і дуже дієвий підхід. Наприклад, показати свої захоплення, марки або альбом з наклейками.

Не треба забувати, що маленькі дівчатка хочуть відчувати себе захищеними, і не боятися того, що хто-небудь з хлопчаків зробить підніжку або грубо пожартує. Тому варто лише раз заступитися за хорошу дівчину, щоб вона відчула вдячність до свого рятівника. Зовсім не потрібно дарувати їй подарунки або запрошувати на прогулянку. Дарувати потрібно увагу і показувати свою силу, яка спрямована виключно на захист слабких.

Коли клас переходить в середню школу, а потім і в старшу, варто розуміти, що дівчата дорослішаючи, хочуть отримати більше уваги від своїх лицарів. Звичайно, кожна дівчинка хоче любові - красивою, романтичною і дуже сильною. Але не можна побудувати любовні стосунки тоді, коли хоча б один з партнерів до них не готовий. Слід спочатку придивитися і зрозуміти один одного, поступово створюючи основу, міцний каркас майбутніх відносин.



Старшокласницю цілком можна запросити в кіно, обмежуючи час, проведений удвох. Нехай їй краще трохи не вистачить спілкування, ніж вона відчує пересиченість і сама завершить побачення. Відкриємо секрет: кожна дівчина хоче, щоб хлопець був упевнений в собі і приймав рішення. Іноді дівчата цього не показують, створюючи видимість сильної і самодостатньої панянки.

Що слід знати хлопчикам

Якщо питання, чого хочуть дівчата не дає тобі спокою, варто запам`ятати кілька незмінних постулатів.

  • Дівчата хочуть, щоб їх любили.
  • Вони бажають бути найкрасивішими, чути про це постійно.
  • Дівчата хочуть бути худими, але люблять солодощі.
  • Мати шанувальників цілий віз, але перевагу одного.
  • Будь-яка дівчинка хоче любові.

Знаючи, чого хочуть дівчата, потрібно спробувати дати їм це. Ось тільки не можна діяти прямо, не можна показувати свою зацікавленість прямолінійно. Між чоловіком і жінкою в усі часи існує якась гра, у якій є непорушні, які показали свою життєстійкість правила.

  • Спочатку люди придивляються один до одного. На цьому етапі можливі кепкування один над одним, однак, не грубі.
  • Потім хлопець повинен зробити наступний крок, який зблизить пару трохи. Наприклад, запросити дівчину який-небудь захід. А краще попросити у неї допомоги - в навчанні або в життєвій ситуації.
  • І тільки потім можливо більш близьке спілкування.

Не потрібно прагнути підганяти відносини, краще дати їм дозріти. Будь-яка дівчина оцінить тактовність і обережне увагу свого лицаря, і, таким чином, благодушно сприйме будь-яку ініціативу з його боку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!