» » Чи подобаються хлопцям повні дівчата?

Чи подобаються хлопцям повні дівчата?

Чи подобаються хлопцям повні дівчата?

Завдяки тому, що в наш час засобами масової інформації активно просувається образ стрункої манекенниці, багато жінок і дівчата, що не володіють відповідними параметрами, починають сумніватися в собі. Вони замислюються про те, чи так приваблива їх фігура в очах чоловіків і чи подобаються хлопцям повні дівчата?

чоловічий погляд

Безумовно, багато молоді чоловіки, перебуваючи на прогулянці в парку, з`являючись на дискотеці або в кафе, звертають на представниць прекрасної статі, що володіють стрункою і підтягнутою фігурою. Але це зовсім не означає, що абсолютно всі чоловіки віддають перевагу «худишкам».

Психологи відзначають, що дуже часто чоловіки, раніше віддавали перевагу струнких дівчат, розчарувалися в своєму виборі, розуміючи, що зовнішні характеристики не завжди відповідають внутрішнім. Такі чоловіки намагаються дивитися вже не на ідеальну фігуру і гарненьке личко, а на те, якими внутрішніми якостями володіє обраниця. Вони розуміють, що зовнішність оманлива і починають шукати ту, яка б змогла проявляти доброту, щирість (а чоловіки дуже цінують чесних дівчат!) І особистісні якості.



Відповідаючи на питання, чи подобаються чоловікам повні дівчата, також відзначимо і те, що у кожного чоловіка свої переваги і уявлення про жіночу красу. Комусь подобаються високі дівчата, кому-то маленькі, кому-то худеньких, а комусь і повненькі.

Любити себе

І найголовніше ... щоб дійсно комусь сподобатися, потрібно в першу чергу подобатися самій собі, любити себе і поважати. Частіше посміхайтеся і спробуйте полюбити себе такою, якою ви є.

Якщо не подобаються зайві кілограми - працюйте над собою, розвивайте силу волі. Тільки без фанатизму! Пам`ятайте, що головна мета - не досягнення горезвісного ідеалу 90-60-90, а розвиток вольової особистості. І нехай процес буде довгим, але повіривши в свої сили, ви обов`язково впораєтеся і досягнете мети, якщо не будете звертати з обраного вами шляху.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!