» » Як зрозуміти, що хлопець любить?

Як зрозуміти, що хлопець любить?

Як зрозуміти, що хлопець любить?

Кожна дівчина хоче, щоб її любили, особливо, якщо почуття взаємні. Як закохати в себе хлопця? Як зрозуміти, що хлопець закоханий: Найчастіше чоловіки поводяться так, що неможливо зрозуміти їх справжні почуття. Вони не звикли публічно висловлювати свою любов, тому дівчата не знають, як зрозуміти, що хлопець любить. Щоб зрозуміти, що ви небайдужі свого хлопця, варто проаналізувати його поведінку.

Як зрозуміти, що хлопець любить

Поведінка

  1. Закоханий хлопець готовий встати на ваш захист у будь-якій ситуації. Він поставить на місце будь-якого кривдника і не потерпить навіть найменших образ на Вашу електронну адресу. Він ніколи не дозволить вам на самоті добиратися додому в темний час доби. Якщо він не може супроводжувати вас особисто, замовить таксі, щоб бути впевненим у вашій безпеки.
  2. Поруч з люблячим хлопцем ви завжди будете відчувати тверде чоловіче плече. Вам навіть не доведеться просити його про допомогу. Це стосується не тільки якихось нагальних проблем, а й буденних побутових питань.
  3. Якщо хлопець пишається вами і дорожить вашими відносинами, він захоче познайомити вас зі своїми батьками і друзями. Звичайно, на знайомстві можуть наполягти його батьки, і цей факт не завжди говорить про його почуттях. Але якщо хлопець представляє вас друзям, він хоче, щоб всі знали, як йому пощастило.
  4. Коли хлопець закоханий, він насилу переносить навіть нетривалу розлуку. Він завжди знайде час зателефонувати вам протягом дня, щоб поцікавитися вашими справами або просто, щоб почути ваш голос. Кожна ваша зустріч викликає у нього щиру радість.
  5. Постійний інтерес до вашого самопочуття, настрою, що стався за день подій зайвий раз підкреслюють любов хлопця і небайдужість до вашого життя.
  6. Кохану людину хочеться обдаровувати подарунками, робити йому сюрпризи, при чому без жодного приводу. Це необов`язково повинні бути дорогі презенти. Букет квітів, милі дрібнички, квитки в кіно краще слів розкажуть про почуття.
  7. Якщо хлопець всерйоз зацікавлений вами, він ніколи не стане звертати увагу на інших дівчат, якими б привабливими вони не були. У той же час він ревно оберігає вас від уваги інших хлопців.
  8. Люблячий хлопець завжди пам`ятає про всі дрібниці, що стосуються вашого життя.

Жести, погляди

У тому, що хлопець любить, можна зрозуміти по погляду або мимовільним жестам:

  • часті дотики, як мінімум, говорять про те, що хлопець відчуває до вас велику симпатію. Адже до байдужого людині не хочеться торкатися;
  • хлопець не ляскає вас по плечу і не робить інших дружніх жестів. Всі його дотику сповнені поваги і ніжності;
  • навіть в громадських місцях хлопець не соромиться проявляти свої почуття обіймами, поцілунками або просто тримаючи за руку;
  • якщо ви часто ловите на собі збентежений погляд хлопця, значить він крадькома милується вами;
  • при розмові закоханий хлопець намагається дивитися прямо в очі, а зіниці при цьому у нього розширені;
  • навіть зробивши якусь помилку, ви не побачите в очах люблячого хлопця роздратування або засудження.

мова



Якщо для когось язик - ворог, то для вас він може стати помічником. Вслухаючись в інтонацію, особливості мови і її сенс, можна зробити для себе певні висновки, зрозуміти, що хоче хлопець.



Закоханий хлопець ніколи не дозволить в розмові з вами вживати матюки, якими грішать більшість хлопців. Навпаки, його мова сповнена тепла і ніжності.

Якщо хлопець вважає вас близькою людиною, він багато розповідає про своє минуле, а також розмірковує про майбутнє. При цьому, якщо в його промові часто присутнє слово «ми», значить він планує пов`язати своє життя з вами. З розмов про кар`єру і матеріальне благополуччя також можна судити про серйозні плани на майбутнє.

Люблячий хлопець уміє не тільки красиво говорити, а й уважно слухати, оскільки йому цікаво все, про що ви розповідаєте.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!