» » » » Якщо сниться хлопець, який подобається

Якщо сниться хлопець, який подобається

Якщо сниться хлопець, який подобається

Наші сни дуже часто дають нам підказки, штовхають на яку-небудь дію, або просто висвітлюють комплекси та особисті проблеми. Буває, що дівчині сниться хлопець, який подобається. Що означає цей сон? Є кілька тлумачень цього бачення.

Якщо сниться хлопець, який подобається, важливо згадати обставини сну. Що ви з ним робили, і в якому оточенні перебували. Якщо ви спокійно спілкувалися або дивилися один на одного, цей сон може не означати нічого важливого. Він скоріше говорить про те, що ви спостерігаєте за його життям, але немає поштовху, який би дав початок відносинам.

Якщо ви лаялися - значить, відносини можливі. Багато хто говорить, що якщо уві сні ви дали ляпаса або штовхнули кого-небудь - ця людина як би «приб`ється», причепиться до вас. Тому не дуже дружні торкання можуть свідчити про початок бурхливих відносин.

Погано, якщо ви уві сні цілували обранця. Це означає сварку. Але оскільки хлопець подобається, то сон цілком може бути навіяний думками про нього, особливо якщо ви згадували його перед сном. Тому не вважайте, що сновидіння має однозначне тлумачення. Вірити снам потрібно лише трохи, розумно оцінюючи і реальні події.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!