До чого сниться смажена риба?

До чого сниться смажена риба?

Іноді бувають сни, які потім неможливо забути. Часто сон легко стирається, як ніби щось і снилося, а ось що - відтворити не вдається.

Але якщо сон запам`ятався, був яскравим, хочеться з`ясувати, що він означає. Наприклад, риба - дуже поширене сновидіння. До чого сниться смажена риба?

Найпростішим і визнаним тлумаченням такого сну можна назвати позитивні зміни в житті. Якщо рибка виглядала апетитно, була зі скоринкою і не викликала відрази - швидше за все, сон дає знати, що незабаром можливі фінансові надходження, грошова удача.

Деякі згадують про те, що смажена риба приснилася перед вдалим придбанням (нерухомості або автомобіля). Дуже показові супутні події і допоміжні предмети. Риба в маслі - непогано, значить, підприємство буде проходити благополучно, як по маслу.

Однак варто застерегти, що дрібна рибка - говорить про дрібні події. Більш того, за деякими тлумаченнями, смажена дрібниця дає знати, що удачі не буде.

І зовсім погано, якщо присниться тільки скелет від риби. Наприклад, після того, як ви її з`їли. Тоді цей сон говорить про втрати і нездійснених очікуваннях.

Але не потрібно однобоко судити про снах. Кожне сновидіння - підказки підсвідомості. Важливо побачити їх, і постаратися не зробити прорахунків, яких можна уникнути.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!