До чого сниться велика риба?

До чого сниться велика риба?

Багато хто вважає, що велика риба сниться обов`язково до удачі. Однак не завжди це дійсно так. У нашій статті ми поговоримо про те, до чого сниться велика риба для чоловіка і жінки.

Розглядати будемо тлумачення декількох сонників.

Тлумачення сну про велику рибину

Отже, що ж може означати велика риба?

Велика риба для чоловіка за сонником Міллера означає його прагнення осягнути неосяжне. Ви не зможете зробити всі справи, які запланували на найближчий час. Краще перерозподілити навантаження і виконувати завдання по черзі, починаючи з найскладнішою. Для жінки сонник Міллера рекомендує відсторонитися від турбот. Ви занадто багато часу приділяєте господарству і забуваєте про себе.

Велика риба по Сучасному сонником означає для чоловіка удачу, багатство. Для жінки - нові відкриття, великий успіх в роботі.



Сонник від А до Я стверджує, що велика риба уві сні для чоловіка і жінки обіцяє неприємності в особистому житті.

Новітній сонник трактує сон про велику рибину для чоловіка, як бажання уникнути покарання. Якщо ви не визнаєте в скоєному, то в майбутньому можете зробити собі тільки гірше. Так само такий сон може означати, що ви відкладаєте дрібні проблеми на потім. Через це вони, як сніжний ком, будуть з кожним днем рости і рости. За Новітнього сонником жінка, яка побачила уві сні велику рибу, повинна побоюватися нових знайомств з іншими жінками. Швидше за все, серед них ви зустрінете суперницю.

Азбука тлумачення снів трактує сон про велику рибину для чоловіка і жінки, як символ змін, які змінять життя на краще. Однак для того, щоб ці зміни відбулися, потрібно почати діяти зараз.

Якщо ви хочете дізнатися більше про тлумачення снів про рибу, рекомендуємо вам статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!