До чого сниться копчена риба?

До чого сниться копчена риба?

Якщо вам приснилася копчена риба в той момент, коли ви просто дуже хочете покуштувати цієї страви, то сну не варто надавати особливого значення. Якщо ж сон з вашими гастрономічними пристрастями ніяк не пов`язаний, то варто задуматися, до чого сниться копчена риба.

Як можна розшифрувати такий сон?

Загальне значення сну

У багатьох сонниках йдеться, що наснилося копчена риба обіцяє вам серйозні неприємності. Причому ці неприємності стануть наслідком наданого на вас поганого впливу. Наслідки ж можуть виявитися непередбачуваними, аж до в`язниці. Тому після такого сну варто проаналізувати свої дії і плани. Тоді ви зможете уникнути і поганого впливу, і його наслідків.

особливості сну



Крім загального несприятливого для вас тлумачення такого сну, в сонниках представлені пояснення обставин, в яких вам приснилася копчена риба. Як тлумачити сон в залежності від його особливостей?

  • Ви вибираєте копчену рибу - цей сон обіцяє вам неприємності. Причому, чим більша риба, яку ви обираєте, тим серйозніше будуть неприємності.
  • Ви коптити рибу - вас чекає невдача в підприємстві, яке вам здається успішним і безпрограшним.
  • Ви когось пригощаєте або годуєте копченою рибою - вас чекає успіх у протистоянні недоброзичливцям.
  • Ви їсте копчену рибу - сон попереджає про ймовірність потрапити в неволю (в прямому і переносному сенсі). Не виключено, що ви опинитеся в ситуації, коли вам доведеться комусь прислуговувати або догоджати.
  • Ви берете в руки гнилу копчену рибу - вас чекає спадок або несподівана прибуток.

У східних народів приснився копчена риба - знак подружньої зради. Для чоловіка це означає, що його очікує любовну пригоду, для жінки - неприємності, пов`язані з фліртом.

Радимо вам також почитати про тлумачення схожих снів:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!