До чого сниться ловля риби?

До чого сниться ловля риби?

Вам приснилася рибалка, і ви хочете знати, що це означає? Тлумачення такого сну багато в чому залежить від того, яка риба ловиться уві сні, на що вона ловиться, ловиться вона взагалі, а також самі ви її ловите або спостерігаєте, як це роблять інші.

Давайте розберемося, до чого сниться ловля риби в різних варіантах.

Тлумачення сну для чоловіків і жінок

Якщо жінка бачить уві сні рибну ловлю, то це знак швидкого і вдалого заміжжя. Ще вважається що такий сон сниться до вагітності. Якщо жінка уві сні зловила рибу, але упустила її, то це знак того, що очікуване материнство (вагітність) настане нескоро. Якщо ж рибу уві сні ловить літня жінка, то це знак того, що вона скоро стане бабусею, тобто у неї з`являться онуки.



Як тлумачити сон, в якому чоловік ловить рибу? Якщо йому попадається дрібна рибка, то це означає, що він загруз у проблемах або життєвої метушні. Такий сон - попередження про необхідність відпочинку і усамітнення. Якщо ловиться велика і велика риба, то це знак підсвідомості про бажання чоловіка обзавестися дітьми.

Ловля риби уві сні для дуже літніх людей - свідчення того, що спадкоємці чекають кончини цієї людини і вже ділять за його спиною спадок.

Особливості риболовлі уві сні

  • Ловити рибу руками - є ймовірність втратити вигоду або вдалий шанс.
  • Ловитися рибу бреднем - до швидкої удачі як результату докладених зусиль.
  • Ловити рибу в каламутній воді - до пліток.
  • Спіймати тухлу або дохлу рибу - до хвороби.
  • Ловити рибу, яка падає з неба - попередження про прийдешні природні катаклізми.
  • Спостерігати, як ловлять рибу інші - до вдалому збігу обставин.
  • Вдала рибалка - ви впораєтеся з прийдешніми або поточними випробуваннями.
  • Поганий клювання, невдала рибалка - хтось заважає здійсненню ваших планів.

Безумовно, при тлумаченні снів потрібно враховувати всі нюанси приснився подій. І обов`язково співвідносити все приснилося зі своєю життєвою ситуацією і душевним станом. Можливо, вам також цікаво буде почитати схожі статті про тлумачення сновидінь:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!