До чого сниться солона риба?

До чого сниться солона риба?

Риба - дуже поширений символ сновидінь. Риба сниться навіть тим, хто її не ловить, не готує і не їсть! Багато в чому тлумачення сну залежить від того, яка саме риба вам приснилася: велика чи маленька, живий чи мертвий, свіжа або тухла. Давайте дізнаємося, до чого сниться солона риба? Яке тлумачення таких снів представлено в старовинних і сучасних сонниках?

Солона риба - символ секретів і таємниць. Велика риба символізує, що щось приховано від вас і може серйозно вплинути на вашу долю, якщо таємне стане явним.

Дрібна рибка - символ незначних в усіх відношеннях секретів, яким не варто надавати значення.

Солона риба з ікрою символізує приховані від вас події, які можуть мати непередбачувані наслідки.



Солона риба - символ прибутку. Якщо ви чекаєте дивідендів від розпочатої справи і побачили уві сні солону рибу, то ваші очікування не марні. Чекайте великого прибутку і хорошого бариша! Чим більше солоної риби і чим вона більша, тим більше буде ваша прибуток. Але якщо ця риба виявилася гнилою всередині, то результат справи буде несприятливим.

Солона риба - це також символ застою в справах. Варто звернути увагу на сон, в якому солона риба оживає. У цьому випадку сон обіцяє повернення удачі. Але якщо вже ви знайдете удачу за хвіст, то тримайте міцніше!

Крім того, солона риба може снитися:

  • до гучного і веселого свята;
  • до далекій дорозі (поїздці);
  • до сумних подій;
  • до нагадування про старі образи;
  • до неприємних новин.

Як бачите, в різних сонниках дається дуже різне тлумачення прівідевшейся уві сні солоної риби. Тому розцінювати такі пояснення стосовно своєї власної життєвої ситуації і душевному стану. Тлумачення схожих сновидінь ви знайдете в наших статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!