До чого сниться закрита труна?

До чого сниться закрита труна?

Значення сновидінь в нашому житті величезне! Сни можуть попереджати про події і допомагати розібратися в своїх почуттях і переживаннях. Звичайно, до тлумачення снів потрібно підходити індивідуально. І все-таки існують якісь універсальні символи, які для багатьох людей трактуються однаково. Наприклад, до чого сниться закрита труна? Давайте спробуємо розібратися в значенні цього символу.

Труну як символ сновидіння

Труну як такої спочатку викликає негативні асоціації і не дуже приємні емоції. Тому коли ми бачимо труну уві сні, це може свідчити про передчуття несприятливих подій (інтуїція!), Про важкий емоційний стан, тупикової ситуації в житті.

Однак не завжди труну сниться до чогось поганого або неприємного. Часом сон з побаченим труною може виявитися порожнім і лише відображати побачене або почуте протягом дня: повідомлення про смерть, цвинтарний пейзаж та інші пов`язані з цим предметом події і картини.

Закриту труну уві сні



У різних сонниках бачення труни уві сні трактується по-різному. Ось кілька прикладів того, що говорять сонники про закрите гробі, який вам наснився.

  • Ви лежите в закритій труні - символ безвиході, емоційного або будь-якого іншого життєвого. Ви замкнені в проблемах і почуттях.
  • Закритий порожню труну - душевна порожнеча, емоційне виснаження.
  • Порожню труну, засипаний землею - попередження про небезпеку, що насувається, застереження.
  • Закриту труну несуть повз вас - попередження про низку майбутніх невдач.
  • Закриту труну опускають в могилу - можлива смерть близької людини.
  • Цинкову труну - неусвідомлені або приховувані проблеми в сексуальному житті.
  • Великий і дуже важкий труну - символ швидкого позбавлення від неприємностей і щасливого кінця початої справи.

Інші тлумачення схожих снів ви знайдете в статті До чого сниться труна.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!