До чого сниться порожню труну?

До чого сниться порожню труну?

Багато тлумачі снів розходяться в думці, то нащо тоді сниться порожню труну. Деякі стверджують, що це - до покупки нерухомості, інші - до нещасних подій в житті людини.

Нижче в статті ми детально розповімо, про що говорить дане сновидіння.

Сон для жінки

Якщо представниця жіночої статі бачить уві сні порожню труну, то це свідчить про сумні вістях: це може бути хвороба або відхід з життя близької людини. Крім того, даний знак говорить про внутрішньої спустошеності жінки і самоті. Вам необхідно переглянути всі свої принципи і почати жити по-іншому.

Сон для чоловіка

Якщо молодий чоловік бачить порожню труну і в найближчому майбутньому збирається одружитися, то це вірний знак невдалого одруження. Можливо, варто почекати і перевірити свої відносини на міцність або зовсім не одружуватися в даний момент.

Однак якщо вірити місячним сонником, то порожню труну, навпаки, говорить про те, що молоді скоро поберуться і шлюб буде вдалим, а сімейні пари будуть отримувати значний прибуток.

Діловим людям даний сон не обіцяє нічого хорошого - ваші справи не увінчаються успіхом.

Варто зазначити, що такий сон може бути і результатом пережитих подій в тому випадку, якщо ви наяву бачили відкритий труну, тому не варто брати до уваги такий сон.

Додатково читайте статтю До чого сниться труна.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!