До чого сниться кабан?

До чого сниться кабан?

Сновидіння, в якому сплячий бачить кабана, не обіцяє нічого хорошого: багато сни означають злість і жорстокість. Сон означає, що ви зіткнетеся з жорстоким ставленням у реальному житті. А чи є більш приємне тлумачення такого сну?

Нижче рассморім докладніше, до чого сниться кабан.

Сон для жінки

Якщо жінка уві сні бачить добре вгодованого кабана, то це говорить про те, що її справи налагодяться. Для представниць торгових професій кабан є передвісником жвавій і плідної торгівлі. Продавати уві сні кабанів - до придбання нерухомості, але в даному випадку доведеться дуже добре попрацювати і докласти багато зусиль.

Виснажений кабан - провісник бід і неприємностей. Кабан або свиня з поросятами віщують благотворний період в справах.

Крім того, якщо дівчина / жінка бачить уві сні кабана, то це може свідчити про наближення заміжжя або знайомстві з заможним хлопцем.

Сон для чоловіка

Нападаючий кабан - свідок вашої сварки, тому в реальному житті необхідно уважніше поставитися до оточуючих. Посварившись, ви не зможете відновити відносини.

Пробігає повз вас кабан говорить про те, що ви захоплені своєю роботою і нагальними справами, тому мало приділяєте часу собі і своїм близьким.

Якщо чоловік побачив уві сні кабана, то це може говорити про протиборчої силі, з якою важко впоратися (противник, ворог).

Убити в сні кабана, а також пробувати його м`ясо - до удачі і благополуччя. Можливо, в даний момент у вас труднощі в роботі, після сну все повинно налагодитися.

Варто зазначити, що даний сон може бути спогадом про побачене вами подію, тому в такій ситуації не варто звертати на нього увагу, а просто подумати про причини даного сновидіння.

Про інших снах, в яких ви бачите тварин, читайте в розділі Сни про тварин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!