До чого сниться щука?

До чого сниться щука?

Сон, в якому людина побачила щуку, може трактуватися по-різному - залежно від того, як представлена риба. Просто побачити рибу - отримати інформацію про плани ваших недоброзичливців, є її - біда обійде стороною. Але це не все тлумачення, які має дане сновидіння, тому розберемося, до чого сниться щука жінці або чоловікові.

тлумачення сновидінь

Щука уособлює уві сні різні зміни і впливу. Багато тлумачі сходяться на думці, що побачити уві сні щуку можуть люди, які перебувають під сильним впливом інших людей.

Якщо у чоловіка чи жінки проблеми на роботі, то щука уві сні - передвісник біди. Можливо, на ваше керівництво виявляється вплив, і питання буде вирішено не на вашу користь. Якщо в даний момент ви чекаєте підвищення, то варто пильно придивитися до інших кандидатів і поборотися за свою посаду.

Якщо жінка уві сні готує щуку, то біди і негоди пройдуть повз. Щука, яка кусає за палець, - провісник неприємностей. Жінці варто бути уважнішими до оточуючих її людей, навіть близьким і рідним. Спіймана жива риба говорить про те, що жінка в недалекому майбутньому отримає інформацію, яка вбереже її. Також щука - ознака швидкої вагітності.

Для чоловіка дане сновидіння може означати фінансові труднощі або ж неповернення боргу. Варто відзначити, що сновидіння може символізувати зустріч з красивою дівчиною, але стосунки не триватимуть довго, а залишать після себе печаль і смуток.

Щука, яка хлюпоче у ванній, означає швидку невдачу ваших ворогів.

Якщо ж ви нещодавно повернулися з риболовлі або, навпаки, збираєтеся на неї, сон не означає нічого серйозного. Це просто візуалізація пережитих за день або майбутніх емоцій.

Якщо вам приснилася інша риба або тварина, тлумачення сну можна знайти в розділі Сни про тварин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!