До чого сниться вудка?

До чого сниться вудка?

Більшість представників сильної статі обожнює риболовлю, однак сновидіння, в якому фігурує вудка, вкрай рідко пов`язано з подібними уподобаннями. Тим більше що часто такий знак може приснитися також жінці, яка, як правило, не вважає риболовлю улюбленим заняттям. Тому в даній статті ми розповімо, до чого сниться вудка як чоловікові, так і жінці, спираючись на тлумачення різних сонників.

Гарні значення сну

  • Якщо уві сні чоловік бачить вудку, за допомогою якої він наловив величезна кількість риби, це означає, що в реальному житті його чекає велика прибуток без особливих зусиль. При цьому подібний сон закликає сновидіння до обережності. Якщо задовольнятися отриманим і перестати діяти, то прибуток може бути скоро втрачено.
  • Передавати вудку другу чи знайомому уві сні означає, що ви готові поділитися секретом свого успіху з ним в реальному житті. Таке сновидіння може вказувати і на те, що ви допоможете кому-небудь радою або розумінням.
  • Якщо чоловік ловить уві сні рибу на вудку, то проблеми, які не давали йому спокою в останній період, нарешті благополучно вирішаться. Крім того, сновидіння чекає справжнє задоволення з цього приводу.

Погані значення сну

  • У багатьох сонниках вудка трактується як недолік інтимної близькості в житті чоловіка. Жінці ж подібний сон обіцяє безліч шанувальників, однак вона не зможе подолати спокусу і не піддатися залицянням декількох з них.
  • Фрейд тлумачив сновидіння з вудкою як інтриги і підступи за спиною сновидіння в реальному житті. Таке ставлення в недалекому майбутньому перетвориться в справжню війну, попереджає сонник Фрейда.
  • Ловити рибу вудкою уві сні може означати марну роботу, яка не принесе очікуваного прибутку і залишиться неоціненої. Крім того, в деяких сонниках це знак, який вказує на обман або підступ в будь-якій життєвій сфері.
  • За Весняного сонником, сон з вудкою може передвіщати жінці поява в житті коханого чоловіка якоїсь пані, яка поставить собі за мету дістати його. Крім того, таке сновидіння може також означати порожні обіцянки, яким не судилося бути виконаними.


Вам буде цікава також наша стаття До чого сниться рибалка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!