До чого жінці сниться ведмідь?

До чого жінці сниться ведмідь?

Образ ведмедя в різних сонниках трактується по-різному. Для жінки подібне сновидіння може означати як удачу в справах і особистих взаєминах, так і небезпечну життєву перепону, дуже ймовірно, що навіть в особі серйозної суперниці. Для більш точного тлумачення сну необхідно враховувати також його інші деталі. У даній статті ми розповімо, до чого жінці сниться ведмідь.

Гарні значення сновидіння

Ведмежа шкура уві сні для жінки означає швидке багатство або хороший поворот в фінансових справах. Крім того, цей образ, згідно з трактуванням багатьох сонників, уособлює якусь важливу для жінки персону і зустріч з ним. Він може передвіщати також повернення улюбленого або дружина.

Перемога над ведмедем уві сні - також хороший знак. Він означає, що в реальному житті вам вдасться здолати небезпечного ворога. Якщо ж у вашому сновидінні ведмідь танцює, то чекайте прибутку або швидкого отримання грошей.

Якщо жінці сниться білий ведмідь, то наяву до неї відчуває сильні почуття представник протилежної статі. Даний знак може вказувати також на швидке весілля, особливо, якщо жінка гладить тварину.

Погані значення сну



Образ ведмедя, згідно іншим знаменитим сонникам, може обіцяти і великі неприємності. Наприклад, якщо ви потрапили в лапи ведмедя, то подібний сон передвіщає втрату майна і великі витрати. Відповідно до іншої трактуванні, ведмідь може уособлювати небезпечного і спритного ворога, з яким вам належить суперництво. Найчастіше для жінки такий знак означає поява на горизонті розумною і підступної суперниці.

Фрейд тлумачив боротьбу жінки з ведмедем уві сні як комплекс, що виявляється в надмірній любові до свого батька, який позначається на відносинах з протилежною статтю. На той же, на думку знаменитого психоаналітика, вказує образ пораненого або вбитої тварини в сновидінні.

Боротьбу з ведмедем уві сні трактують також як зіткнення з жорстокою несправедливістю в реальному житті. Жінці такий сон обіцяє великі розчарування і навіть втрати.

Інші значення дивіться в нашій статті До чого сниться ведмідь.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!