До чого сниться ведмежа?

До чого сниться ведмежа?

Відомі сонники вважають, що образи деяких тварин, прівідевшіеся уві сні, можуть характеризувати ваших близьких друзів. Наприклад, собака або вовк означають відданого або, навпаки, брехливого одного-недоброзичливця. А ось розлючений ведмідь в більшості випадків вказує на те, що серед ваших друзів є зрадник.

Але що, якщо вам наснився не загрозливо дорослий ведмідь, а маленький ведмедик? Чи зміниться тлумачення такого сну в кращу сторону? Давайте дізнаємося, до чого ж сниться ведмежа.

Тлумачення сну з ведмежам

На жаль, більшість сонників вважає, що ведмежа уві сні все ж символізує неприємності і великі проблеми. Якщо ви побачили уві сні маленького ведмежати, будьте готові до того, що скоро у вас виникнуть труднощі з роботою і з усіма вашими справами. Цей сон передвіщає великі сварки, неприємні ситуації, критику в вашу сторону. У вас є серйозний ворог, може бути, навіть серед ваших друзів, який поширює про вас плітки. Ведмідь, навіть маленький - це зрадник і заздрісник.

Контекст сну може підказати, в яких саме сферах у вас виникнуть проблеми:

  • Якщо в сновидінні ви грали з ведмежам - неприємності виникнуть у відносинах з дітьми - труднощі в спілкуванні, непорозуміння.
  • Якщо ви годували ведмежа - виникнуть проблеми в особистому житті. Будь-які секрети і дрібна брехня можуть попсувати і навіть зруйнувати ваші відносини.
  • Якщо у вашому сні ви побачили, як ведмедиця захищає своє дитинча, - вас чекає серйозне випробування, втрата близької людини.
  • Тікати від ведмежат - будете переслідувані ворогом.


Однак є і хороші значення такого сну:

  • Якщо ведмежа тікає від вас - ви незабаром позбудетеся від усіх проблем, труднощі вирішаться самі собою.
  • Якщо ви його вбили або поранили - ви вийдете переможцем з усіх колотнеч.
  • Ведмедик спить - попереду у вас спокійне, розмірене життя.
  • Якщо ведмежа було білого або іншого світлого кольору - це до відрядження, далекій дорозі.
  • Їхати верхи на ведмежа - до успіху.

Цікаві тлумачення сну для жінок - деякі сонники пов`язують ведмедика з фігурою чоловіка або майбутнього нареченого.

Таким чином, сон про ведмежа може означати в реальному житті зовсім різні події. Про інших тлумаченнях сну з цією твариною читайте в статті До чого сниться ведмідь.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!