До чого сниться напад?

До чого сниться напад?

Якщо вам приснилося напад, значить, ви інтуїтивно очікуєте «атаки» від оточуючих вас людей. Або ваша підсвідомість сигналізує про можливі неприємності, яких варто очікувати в найближчому майбутньому. У будь-якому випадку, такий сон слід розцінювати як застережливий знак. І при спробах зрозуміти, до чого сниться напад, потрібно звертати увагу на деталі сну: хто на вас нападе, з чим на вас нападають, як ви себе ведете в цій ситуації або ж ви самі на кого-то нападаєте.

Пропонуємо вам тлумачення можливих сюжетів подібного сну, представлене в різних сонниках.

Напад дикого звіра - будьте готові до довгого переслідування неприємностей. Сон також попереджає про те, що неприємності припиняться, якщо ви усвідомлюєте себе їх головне причиною: свою неуважність, безвідповідальність і взагалі відношення до життя. Ще одне тлумачення такого сюжету - очікує вас нерівна тяжба, в результаті якої ви можете втратити і гроші, і репутацію.

Напад нечистої сили - вас чекає душевний (емоційне) потрясіння, а також наступні за ним неврози або депресія.

Ви нападаєте на кого-то - сон говорить про те, що вас гнітять часті закиди на вашу адресу, особливо якщо ці закиди безпідставні. Якщо вчасно нападу у вас в руках зброю, то вам загрожує перспектива проявити не найкращі риси свого характеру наяву.

Якщо сон про напад сниться молодий жінка, а вона в Ноєм виступає в ролі жертви, то сон обіцяє розчарування в коханій людині.

Про значення інших схожих снів ви можете прочитати в інших нашіхматеріалах:

  • Дії уві сні
  • Психологія
  • Дії уві сні (18+)
  • Статті для дорослих


Увага, тільки СЬОГОДНІ!