До чого сниться човен?

До чого сниться човен?

Сон, в якому людині сниться човен, можна трактувати зовсім по-різному. Тлумачення буде залежати від подій, що відбулися у сні, і від відчуттів, які відчував сновидец.

З`ясуємо, до чого сниться човен жінкам і чоловікам.

До чого сниться плисти на човні?

Якщо ви перебуваєте в човні, яка пливе за течією, то у вас починається період спокою. Якщо ж ваша човен пливе проти течії, то незабаром вам доведеться проявити багато завзятості, щоб впоратися зі складнощами на шляху до вашої мети.

Плисти по бурхливій річці, долати пороги означає необхідність почати все заново, спалити за собою мости і вступити в новий період свого життя.

Якщо вам приснилося, що човен тоне, зверніть увагу на те, яка вона була. Так, що тоне хороша нова човен - не до добра, вас будуть чекати раптові втрати. А ось якщо потонула стара дірява човен, можна не турбуватися, - такий сон означає, що ви позбудетеся від непотрібного вантажу.

Кататися на човні по тихому водойми означає, що у вашому житті ще довго все буде спокійно, мирно і впорядковано. Варто скористатися цим часом для відновлення сил.

Човен уві сні: на що звернути увагу?

Побачивши уві сні човен, варто звернути увагу на те, хто в ній сидить. Бачити в човні свою другу половинку обіцяє вам швидке весілля. Обігнати на своєму човні човен з іншими людьми обіцяє любовні пригоди.

Човен, що йде вам назустріч, віщує несподіване приємна звістка. Випасти з човна, навпаки, обіцяє погані новини і розчарування.

Кататися в надувному човні - знак того що ви в дуже нестабільному емоційному стані і в будь-який момент можете зірватися.

Бачити уві сні порожній човен - пропускати шанси, дані вам долею.

В розділі Тлумачення снів - сонник ви знайдете трактування інших снів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!