» » » Як зробити човен в minecraft?

Як зробити човен в minecraft?

Як зробити човен в Minecraft?

У грі Minecraft, як і в житті, човен є більш ефективним, ніж просте плавання, способом пересування по воді. За допомогою неї можна швидко переміщатися по водоймах і ловити рибу, якої вистачить днів на п`ять, щоб не померти з голоду.

Так як зробити човен в Minecraft можна тільки з дерева, то для її виготовлення потрібно просто добути трохи деревини. Двох кубиків буде досить. Для виготовлення вистачить одного дерева будь-якої породи. Отримати деревину допоможе будь сокиру, який є. Якщо сокири ще немає, то можна ламати дерево руками, але це буде в 3-5 разів повільніше, ніж за допомогою сокири.

Після цього деревину поміщають на верстак для подальшої обробки. З двох кубиків вийде вісім дощок, п`ять з них піде на будівництво човна. Коли дошки готові, можна приступати до Крафту човна. Їх необхідно розташувати по периметру сітки крафта, залишивши незаповненими три верхні комірки. Як тільки все дошки виявляться на своїх місцях, в осередку результату з`явиться човен. Після того як зробити човен в майнкрафт вам нарешті вдалося, залишається тільки помістити своє дерев`яне творіння в воду, щоб пуститися в плавання.

Управління човном здійснюється так само, як і людиною, але вимагає особливої вправності, так як човен повільніше реагує на натискання клавіш. Управління човном помітно ускладнюється при попаданні в протягом, тому краще уникати таких ділянок. Пам`ятайте, що ваша конструкція може розбитися, якщо врізатися в ній на повній швидкості в берег або в інший твердий блок. Виглядає човен не дуже елегантно, але пересуватися по воді на ній набагато зручніше і безпечніше.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!