» » » Як зробити вудку в minecraft?

Як зробити вудку в minecraft?

Як зробити вудку в Minecraft?

Любителям гри Minecraft буде цікаво дізнатися про ще один спосіб порятунку свого персонажа від голоду - про риболовлю. Все, що вам для цього потрібно - це вудка. А про те, як зробити вудку в Minecraft, ми і розповімо в даній статті.

Крафт вудки

Для крафта вам знадобиться:

  • Палиці (3 штуки).
  • Нитки (2 штуки).

Далі вирушає в віконце для крафта і з`єднуємо всі інгредієнти. Все, вудка готова і можна вирушати на риболовлю!

Але за допомогою вудки можна не тільки ловити рибу. Наприклад, для управління осёдланной свинею вам знадобиться вудка з морквою. Майнкрафт дозволяє часом робити абсолютно несподівані речі, так?

Отже, щоб зробити вудку з морквою, вам необхідно у вікні для крафта з`єднати вудку і морква. Все, тепер ви цілком можете стати лихим наїзником якогось свина.

Як рибалити в Майнфкрафт

Для того щоб вудити рибу, вам необхідно вирушити до водоймища. Причому зовсім неважливо, натуральний він чи ні.

Отже, заходимо в інвентар і вибираємо вудку. Далі клацаємо правою кнопкою миші і закидаємо її в воду. Тепер уважно спостерігайте за поплавком: якщо він взагалі не рухається, то тут риби немає і потрібно перекінуть- якщо ж він мірно погойдується на хвилях - все нормально, є клювання і скоро у вас буде риба.



Через деякий час поплавок кілька разів піде під воду, сигналізуючи про те, що риба потрапила на гачок. І тут потрібно дуже акуратно підсікати - тільки тоді, коли поплавок під водою, інакше видобуток зірветься. Підсікати потрібно також правою кнопкою миші.

Якщо ви все зробили успішно, то з води риба вилетить прямо до вас в руки. При риболовлі на мілководді будьте обережні і стежте, щоб ваш гачок не впився в який-небудь блок.

Альтернативне застосування вудки

Крім того, що ви можете рибалити вудкою і управляти свинками, можна також використовувати її як зброю. Звичайно, шкоди ніякої монстрам вона не завдасть, але зате можна підтягнути до себе ближче найнебезпечніших тварин, таких, як Гаст або Скелети.

Якщо вам потрібно натиснути будь-яку пластину, але вона за межами досяжності, пріцельтесь краще і закиньте вудку. Вам потрібен човен, але вона занадто далеко? Нічого страшного! Використовуючи човен ви без зусиль зможете притягнути судно ближче до себе. Але будьте обережні - адже від удару човен може розбитися.

міцність

Як і будь-яка зброя в майнкрафт, у вудки є свій «термін придатності» - 65 використань. За кожне використання вудки для риболовлі витрачається одне очко. Причому воно витрачається в будь-якому випадку, незалежно від того, зловили ви рибу чи ні.

Якщо гачок вп`явся в блок, то за його витягування відніметься два очка міцності. Сила тяжіння обійдеться вам в три очки, незалежно від того, що ви будете притягати - монстра або човен.

Це основна інформація про те, як зробити вудку в майнкрафт, а також як її потім можна використовувати. Вдалого крафта!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!