» » » Як ловити рибу в minecraft?

Як ловити рибу в minecraft?

Як ловити рибу в Minecraft?

Риба в ігровому світі Minecraft є одним з джерел їжі для гравця і в сирому вигляді додає одну одиницю пункту голоду. У смаженому вигляді додає три одиниці. Водиться в будь-якій водоймі, що дозволяє ловити її, перебуваючи навіть глибоко в підземеллях, відшукавши невелике джерело води. За допомогою риби, крім відновлення енергії, можна приручати і годувати оцелотів, а також сприяти їх розмноженню. Давайте розглянемо, як ловити рибу в Minercraft.

Ловимо рибу в Minecraft

Для цього гравцеві знадобиться вудка, яку можна створити з двох видів інгредієнтів. Це палиці в кількості трьох штук і дві нитки. Якщо перший елемент можна добути навіть на самому початку ігрового процесу, збираючи блоки дерев і перетворюючи їх спочатку в дошки, а потім в палиці, то другий елемент на початкових етапах гри дістати не так просто. Нитка можна знайти, вбиваючи печерних павуків, для зустрічі з якими потрібно хоч якось підготуватися. Також її можна відшукати в скринях в підземеллях або руйнуючи блоки павутини.

Щоб зробити вудку, розташуйте три палиці по діагоналі в режимі верстата з будь-якого боку, а дві одиниці ниток розмістіть в порожні бічні два слота, так щоб всі викладені деталі візуально нагадували перебільшене зображення вудки. Після цього можна почати, власне, ловлю риби.



Взявши вудку в руки потрібно натиснути правою кнопкою миші, тим самим випускаючи волосінь з поплавком. Щоб повернути її до попереднього стану потрібно також натиснути правою кнопкою. Так як ловити рибу в Minecraft? Коли поплавок випущений, треба дочекатися, коли він почне занурюватися в воду. Поки поплавок знаходиться повністю в воді, робиться підсікання правою кнопкою і якщо пощастить, то прямо в руки до гравця і відповідно відразу до нього в інвентар потрапить спіймана риба. Рибалити можна як з берега, так і перебуваючи в човні, далеко в море. Також потрібно стежити, наприклад, в місцях, де рівень води не надто високий, щоб поплавець не застрявав в блоках піску або землі на дні.

Тепер ви знаєте, як ловити рибу в Minercraft і зможете без праці розповісти це своїм друзям.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!