» » » Як зробити підлогу в майнкрафт?

Як зробити підлогу в майнкрафт?

Як зробити підлогу в майнкрафт?
Як зробити підлогу в майнкрафт?

Багато хто мріє побудувати будинок своєї мрії, в грі майнкрафт це можливо. Ось тільки на це піде багато часу і ресурсів. Адже доведеться відтворювати кожну деталь свого житла. Нижче буде написано, як зробити підлогу в майнкрафт.

Робимо підлогу в майнкрафт

Коли ви розмічають майбутню споруду, пам`ятайте, що один блок займе пів, тому зведення стін потрібно починати з нульового рівня. Для підлоги краще всього використовувати звичайні дерев`яні дошки. А ось з деревиною можна поекспериментувати, оскільки в грі їх 7 видів. Таким чином, вам вдасться зробити підлогу з оригінальним малюнком.

Як тільки ви зведете каркас свого житла, потрібно порахувати кількість блоків, яке буде витрачено на підлогу. Якщо ви будуєте будинок звичайної форми, то вам потрібно помножити довжину на ширину. Для дво- або триповерхового побудови збільште відповідно вийшло число.



Пам`ятайте, що з одного блоку деревини можна отримати чотири дошки. Але спочатку вам потрібно буде відшукати на просторах світу майнкрафт необхідні вам дерева. Слід добути якомога більше блоків деревини, тому заздалегідь скрафтіте сокиру, так ви значно прискорите процес отримання матеріалу. Часто під час рубки лісу випадають саджанці дерев-вам потрібно негайно садити їх, так ви в подальшому не залишитеся без деревини.

Продумайте візерунок, який вам би хотілося створити з дощок. Якщо ви зупинитеся на одноколірному варіанті, то вдома буде дуже затишно. Любителем контрасту сподобається шаховий та інші візерунки з різних видів деревини. Рекомендується використовувати два або три типи дощок, так підлога не буде пістрявити. Можна також постелити килими, які доповнять житло.

Також вам стануть у пригоді наші статті Як зробити в майнкрафт двері і Як зробити стілець в Minecraft.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!