» » » Де знайти вугілля?

Де знайти вугілля?

Де знайти вугілля?
Де знайти вугілля?

Вугілля - інгредієнт, який використовується не тільки для отримання тепла, але і як складова одиниця при виготовленні факела і вогненної кулі. Якщо ви замислюєтеся, де знайти вугілля, то необхідно прочитати наші рекомендації.

У пошуках вугілля

Вугілля в основному знаходять у вугільній руді, але для цього необхідно його добути. Вугілля розташовується в печерах, під землею або на скелях. Вугілля видобувають з вугільної руди, яка розташовується по 5 блоків, роблять це за допомогою кирки. Варто відзначити, що в деяких місцях можна зустріти руду по 10-50 блоків. За один раз можна отримати 1 одиницю вугілля.

Виготовлення деревного вугілля

Деревне вугілля - різновид вугілля, який виготовляють з 2-х блоків деревини методом випалювання в печі. При цьому з одного блоку деревини можна отримати одну одиницю вугілля, яка здатна розплавити 8 речей.



Якщо вам необхідно переплавити більше предметів, то можна взяти 7 деревних блоків, один при цьому розбити на дошки. При спалюванні ви отримаєте 6 одиниць деревного вугілля і зможете розплавити 48 речей. Хоча, якщо просто спалювати дошки (з 7 блоків їх можна виготовити 28 штук), то можна розплавити всього 42 речі. На даний процес витрачається більше часу, але він є більш ефективним в порівнянні з аналогічним.

Примітка

  1. Звичайний вугілля не можна з`єднати з деревним.
  2. Не можна виготовити вугільні блоки з деревних і, навпаки, з деревних - вугільні (використовуються різні технології виробництва).

Використання вугілля

Вугілля використовують для різних цілей:

  • як паливо;
  • для виготовлення факелів;
  • для крафтінга кулі з вогню;
  • для виготовлення вогняного блоку.

Детально про виготовлення вугілля читайте в статті Як зробити вугілля в майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!