» » » Як зробити скло в майнкрафт?

Як зробити скло в майнкрафт?

Як зробити скло в майнкрафт?
Як зробити скло в майнкрафт?

Скло - прозорий блок, який використовується для крафта самих різних предметів. Щоб отримати його, необхідно використовувати піч, паливо і пісок. Зупинимося докладніше на тому, як зробити скло в "майнкрафт".

Для виготовлення скла в Minecraft можна використовувати звичайний або червоний пісок. Такий матеріал не можна скрафтіть, але можна добути. Для цього можна відправитися в пустелю або на пляж. У великій кількості пісок присутній на дні річок, озер і водоймищ. Лише зрідка його можна зустріти в печерах. Добути його можна рукою або лопатою.

Як паливо для створення скла можуть виступати дошки, які виходять після зрубу дерева, або вугілля, який випадає після руйнування вугільної руди. Використовувати останній вид палива краще, так як він має максимальну енергоємністю.

Щоб виготовити скло, помістіть паливо в піч і поверх нього розмістіть пісок.



Готове скло буде прозорим. Його ви зможете використовувати для створення вікон і предметів декору. Скло ще застосовується при зачарованість. На нього накладається заклинання «Шовковий дотик». Після цього гравця через скло не бачать моби і павуки.

З прозорого скла можна зробити кольорове. Для цього використовуються різні барвники і сітка крафта. У ній по всім бічним осередкам розташовуються блоки скла (8 штук), а в центрі - обраний барвник.

Вам можуть бути корисні ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!