До чого розбити скло?

До чого розбити скло?

Навколо нас існує безліч найрізноманітніших прийме. Деякі відомі, деякі в меншій мірі. Одна з найпоширеніших - прикмета, пов`язана з розбитим склом. А, до чого розбити скло? Давайте поговоримо про це.

Трохи історії

У філософії багатьох народів тріщина або розлам на який-небудь предмет, є джерелом негативної енергії. До речі, скло, ще в недавні часи було предметом розкоші, і дуже дорогою річчю - проста людина не міг дозволити придбати його. Якщо скласти два цих факту, то можна зробити висновок, що розбите скло явно нічого доброго не означає. А саме, погіршення достатку, благополуччя і т.п.

Крім того, скло є певним бар`єром у зовнішній світ, особливо якщо скло є частиною вікна. Тому тріщина в ньому означала, що всякі злі сили можуть потрапити в будинок до людини.

Якщо ж логічно і без містифікацій міркувати, звідки пішли прикмети про розбите скло, то можна з упевненістю сказати, що з`явилися вони, як застереження про загрозу здоров`ю. Адже осколки скла сильно і боляче ріжуться, і прикмета попереджає про нещастя саме через це. Саме тому в свідомості сучасної людини, існує думка, що скло б`ється на жаль.

До чого сниться розбите скло

Бачити уві сні розбите скло також є поганим знаком. Такий сон означає те, що справа, яку ви робите, нічим хорошим не закінчиться. Або ж те, що не варто чекати позитивного результату від якоїсь події або заходу. Іноді розбите скло уві сні трактують, як символ руйнування відносин, конфліктів або скандалів.

Так чи інакше, сни є відображенням нашого несвідомого, і тільки ви самі можете найкраще зрозуміти те, про що говорять вам сни.

Отже, тепер ви знаєте, до чого розбити скло. Чи прийме з цього приводу існує не так багато, тому довіряйте, в першу чергу, своїй інтуїції.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!