» » » » До чого б'ється дзеркало?

До чого б'ється дзеркало?

До чого б`ється дзеркало?

З приводу розбитих дзеркал існує велика кількість прикмет і повір`їв. До справжніх часів до деяких з них люди вірять. До чого б`ється дзеркало? Спробуємо з вами розібратися в найпоширеніших повір`ях, пов`язаних з розбитими дзеркалами.

Ще з давніх часів прийнято вважати, що дзеркало має незвичайні властивості, характеристиками і має якусь невідому силу. Чаклуни і відьми надають особливо велике значення дзеркалам. Вони активно використовують цей предмет в своїх ритуалах і магічних дійствах.

Вважається, що якщо розбилося дзеркало, що висить на стіні, це віщує раптову смерть когось із членів в сім`ї, а в кращому випадку - сварку з кимось із близьких.

Розбите дзеркало - це, звичайно ж, поганий знак. Якщо дзеркало не розбилося, а лише тріснуло, то це ознака передсмертного стану, в якому може перебувати знову ж родич або друг.

Чому розбите дзеркало згідно з повір`ями веде до таких наслідків? Ну, по-перше, розбите дзеркало призводить до сплеску негативної енергії його господаря. Тому забороняють дивитися на своє відображення - через це з дивиться може пропасти вся позитивна енергія. І як наслідок - поганий настрій, хвороба або смерть.

Якщо дзеркало розбилося, потрібно швидко зібрати осколки і промити їх водою. Ще краще - зафарбувати їх темною фарбою і загорнути в темну тканину, а після винести з дому. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!