» » » Як зробити піч в майнкрафт?

Як зробити піч в майнкрафт?

Як зробити піч в майнкрафт?
Як зробити піч в майнкрафт?

В "майнкрафт" важлива будь-яка річ, а без печі не вдасться переплавляти руду. Ось чому її слід скрафтіть якомога швидше. Поговоримо про те, як зробити піч в "майнкрафт".

Для чого потрібна піч в майнкрафт?

Піч в "майнкрафт" призначена для плавки копалин, випалу, а також для приготування їжі і як джерело освітлення. За допомогою неї можна переплавляти руду в злитки, які згодом використовуються в Крафт тих чи інших предметів.

Робимо піч в майнкрафт

Скрафтіть піч нескладно, але для цього знадобляться 9 блоків кругляка. Читайте про Крафт кругляка в нашій статті Як зробити кругляк в Minecraft.

Булижники слід розташувати на верстаті для крафта таким чином, щоб центральний осередок залишилася вільною. Користуватися піччю досить просто, потрібно спочатку клацнути на неї, а потім натиснути на ПКМ.

Ви побачите, що відкриється панель, схожа на верстак, де містяться два осередки. У верхню необхідно покласти предмет, який потребує обробки, а в нижню осередок паливо - вугілля, палиці, дошки, дерево, відро з лавою (останнє є найбільш ефективним). Після закриття панелі почнеться процес переплавки.

Про Крафт вугілля можна прочитати в нашій статті Як зробити вугілля в Minecraft.

Ще кілька порад по Крафту печі можна знайти в нашій статті Як зробити в Minecraft грубку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!