» » » Як зробити одяг в майнкрафт?

Як зробити одяг в майнкрафт?

Як зробити одяг в майнкрафт?

Багато хто хотів би скрафтіть одяг в майнкрафт, щоб урізноманітнити свій образ. Однак це неможливо, так як гравець весь час ходить в одному і тому ж вигляді. Під одягом в майнкрафт мається на увазі броня, яка захищає гравця в бою зі злісними мобами. Нижче буде описано її крафт.

Як можна в майнкрафт зробити одяг?

Зробити одяг-броню в майнкрафт можна з різних матеріалів, а саме з:

  • заліза;
  • золота;
  • шкіри;
  • алмазів.

Чим міцніше матеріал, чим краще броня. Найміцнішою вважається броня, зроблена з алмазів. Ось тільки витрачати на це такий рідкісний елемент не доцільно, так як його дуже складно добути.

Також важливо пам`ятати, що броня складається з наступних складових:

  • шолома;
  • поножи;
  • кіраса;
  • черевик.


Розглянемо докладніше крафт всіх цих елементів.

  1. Для крафта шолома необхідно взяти 5 злитків золота, заліза, шматків шкіри або алмазів. Потрібно розташувати їх на верстаті для крафта так, щоб заповнити 3 перші осередки і 2 з боків. У підсумку ви отримаєте шолом.
  2. Щоб зробити кірасу, потрібно знайти 8 злитків того чи іншого елемента, потім заповнити їм все осередки для крафта, крім однієї. Вона розташована в самому верхньому ряду в середині.
  3. Для поножей візьміть 7 елементів матеріалу і розташуйте їх на верстаті буквою «П». Через кілька секунд у вас в руках буде необхідний вам предмет.
  4. І останнє, крафт черевик. Для нього знадобиться 4 елементи того чи іншого матеріалу. На верстаті їх потрібно розташувати по бічних осередкам, залишивши верхній ряд порожнім.

Ось і все, ваша одяг готова, можна приміряти її і перевірити на міцність при першій можливості. Для цього ви повинні будете відправитися на пошуки злісних мобів і постаратися перемогти їх. Не забудьте взяти з собою зброю.

У майнкрафт можна зробити багато цікавих речей. Дізнатися, яким чином їх Крафт і які матеріали знадобляться, можна з нашої статті Як робити речі в майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!