» » » Як зробити рамку в майнкрафт?

Як зробити рамку в майнкрафт?

Як зробити рамку в майнкрафт?
Як зробити рамку в майнкрафт?

Коли гравець не потребуватиме ресурсах і у нього буде повно їжі, він зверне увагу на обстановку свого житла. Адже його теж потрібно привести в порядок, прикрасити, обставити, створити в ньому затишок. В цьому випадку доведеться Крафт різні аксесуари. Нижче можна буде дізнатися, як зробити рамку в майнкрафт.

Робимо рамку в майнкрафт

Рамка є відмінним предметом декору, завдяки якому житло набуде більш естетичний вигляд. У неї можна буде включити будь-який предмет, в результаті вийде картина. Для крафта рамки будуть потрібні наступні предмети:

  • 8 палиць (Крафт з дощок)
  • 1 шкіра.

Ці ресурси потрібно розташувати на верстаті для крафта таким чином, щоб шкіра виявилася в центральній клітинці, а палиці зайняли всі інші.

Щоб повісити рамку, потрібен твердий блок. Встановлюється рамка шляхом натискання правою кнопкою миші. Щоб помістити предмет у неї, буде потрібно взяти його в руки, навести на рамку і натиснути правою кнопкою.



Аналогічним способом можна зробити навіть настінні годинники. Якщо зруйнувати рамку, то після неї залишаться ті предмети, які були використані при її Крафт і були в ній.

У майнкрафт можна також створити різні портали. Там ви зможете здобути рідкісні ресурси. Детальніше про інші виміри ви можете дізнатися з наших статей - Як зробити в майнкрафт портал в село і Як зробити в майнкрафт портал в місто.

А про те, як побудувати портал без використання модів, розповість наша стаття на загальну тематику - Як зробити портал без модов в майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!