» » » Як зробити яблуко в майнкрафт?

Як зробити яблуко в майнкрафт?

Як зробити яблуко в майнкрафт?
Як зробити яблуко в майнкрафт?

Як і в реальному світі, в майнкрафт неможливо вижити без їжі, тому її слід мати про запас. В якості їжі згодяться фрукти-звичайно, вони не дуже добре втамовують голод, але, тим не менш, можуть врятувати від нього. Нижче можна буде дізнатися, як зробити яблуко в майнкрафт.

Робимо яблуко в майнкрафт

Зробити яблуко в майнкрафт не можна, але його можна знайти. Для цього буде потрібно знищити все листя у дерев. Після чого вам може пощастити, і з них випадуть яблука. Таким чином, ви не помрете з голоду і підкріпіться при необхідності.

Також яблука можна знайти в скарбницях або фортецях, тому слід відправитися туди і спробувати удачу. Якщо з пошуком ніяк не виходить, можна вгамувати голод і морквою. Читайте про її Крафт в нашій статті Як зробити морквину в майнкрафт.

Як зробити золоте яблуко

Важливо знати, що більшість гравців використовують яблука не для їжі, а в якості інгредієнта. Адже з нього можна скрафтіть ще два види яблук. Найчастіше Крафт золоте яблуко, оскільки воно моментально відновлює сили гравця. А якщо дати його з`їсти зомбі-жителю, то він перетвориться в сільського жителя. Щоб створити золоте яблуко, будуть потрібні наступні компоненти:

  • 1 яблуко;
  • 8 золотих злитків або самородків.


Їх потрібно розташувати на верстаті так, щоб яблуко виявилося в центральній клітинці, а золоті злитки заповнили інші.

Зачаровані яблуко

Зі звичайної яблука можна зробити зачарована. Ось тільки процес досить витратний. Для нього буде потрібно наступні інгредієнти:

  • 8 золотих блоків (блок Крафт з 9 золотих злитків);
  • 1 звичайне яблуко.

Щоб отримати заповітний предмет, потрібно буде розташувати інгредієнти таким чином, щоб в центрі виявилося яблуко, а інші осередки були зайняті золотими блоками. Багатьом може здатися, що крафт зачарованого яблука занадто дорого їм обійдеться, але якщо з`їсти таке яблуко, то вдасться поповнити одразу 2 осередки індикатора голоду. Більш того, це сприятиме поглинанню шкоди, регенерації здоров`я, вогнестійкості і опору.

Можливо, вас також зацікавлять наша стаття Як в Minecraft зробити хліб.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!