До чого сняться зелені яблука?

До чого сняться зелені яблука?

До чого можуть наснитися яблука, а конкретно, зеленого кольору? Трактувати сон можна по-різному. Часто сон про яблуках є звісткою від організму про те, що йому не вистачає важливих мікроелементів, наприклад, заліза. Може, у вас авітаміноз? Не заводьте проблему, заповнюйте запас вітамінів. Однак сняться зелені яблука і з інших причин.

Зелені яблука: тлумачення сну

Стиглі фрукти є сприятливим знаком.

  • Зривати не гнили зелене яблуко тлумачиться як що очікується радість, успіх. Якщо жінка уві сні бачить себе збирає зелені яблука з дерева, то це віщує швидке перспективне знайомство з чоловіком.
  • Розрізати яблуко - для жінки значить, навпаки, розрив відносин.
  • Якщо чоловік їсть стигле зелене яблуко - можна очікувати зустрічі з тією, хто змінить його долю. Аналогічно, якщо жінка їсть яблуко зеленого кольору - до зустрічі з можливим супутником життя.
  • Коли вві сні я багато стиглих яблук - в майбутньому вас чекає поява нових друзів. Гнилі зелені яблука - невдача в справах, небезпека, втрата близьких.
  • Якщо уві сні ви ріжете зелене яблуко навпіл, це може означати, що вам властивий самообман. Поїдання фрукта може передвіщати зустріч з людиною, у якого можна повчитися життєвої мудрості. Не відкидайте таку людину, інакше можливі неприємні наслідки.
  • Якщо ви п`єте сік з яблук уві сні - обережно, це може тлумачитися як знак важкої хвороби.

Також ви можете ознайомитися зі статтею До чого сняться яблука. Вам приснився інший фрукт або овоч? Запрошуємо в розділ Сни про їжу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!