До чого сняться яблука?

До чого сняться яблука?

З цієї статті ви дізнаєтеся, до чого сняться яблука. Найчастіше побачене уві сні яблуко і яблука - це дуже хороший знак. Якщо ви побачили на дереві безліч стиглих, наливних яблук - це може означати, що настав час діяти, часто такий сон закликає до активних дій, результати яких не змусять себе довго чекати. Якщо ж ви бачите на дереві трохи яблук або зовсім одне-єдине, задумайтеся - можливо, ви перебуваєте в полоні ілюзії і ваша мрійливість завела вас занадто далеко. У будь-якому випадку, потрібно якось обдумати і змінити свої плани, поставити цілі скромніше.

Якщо ви бачите яблука, що впали на землю, значить, у вас є знайомий або друг, який бреше вам або лестить. З`ясуйте, хто це, і будьте з ним обережніше. Якщо одне яблуко на дереві означає нереальні цілі, то гнилі яблука означають даремні спроби, а ось гнилі та ще й червиві яблука можуть і зовсім означати невдачі, але це і рада: діяти зараз ні в якому разі не можна.



До чого сняться яблука червоні? Червоні яблука, якщо вони лежать в зеленій траві або листі, символізують процвітання, удачу і успіх. Це вкрай сприятливий знак. До чого сняться зелені яблука? Найчастіше зелені яблука - це символ певних проблем зі здоров`ям. Людина може чимось хворіти або відчуває проблеми в сексуальній сфері. Гарні ж, стиглі яблука, особливо червоні - символ незвичайного здоров`я, відмінного апетиту і сексуальної мощі. якщо ви ще й зриваєте стиглі яблука з дерева - це означає, що в любові, швидше за все, вам буде супроводжувати успіх і удача.

Якщо коротко, то хороші і стиглі яблука - сприятливе ознаку для людини, який побачив їх уві сні, а ось червиві і гнилі яблука повинні змусити людину задуматися про своє оточення і здоров`я. На практиці найчастіше яблука говорять про стан здоров`я людини, і з їхнього вигляду можна визначити, як воно. І наостанок ще трохи хороших значень. Смачні яблука означають благополуччя, солодкі - веселощі, а зрілі яблука іноді можуть говорити про майбутнє одруження.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!