До чого сняться червоні яблука?

До чого сняться червоні яблука?

Більшість з нас дуже серйозно ставляться до такого явища, як сновидіння. Наділяючи сни містичним сенсом, люди намагаються зрозуміти своє майбутнє як в справах робітників, так і в особистих відносинах. Будь-який предмет уві сні, згідно з повір`ям, може виступати символом чого-небудь. У цій статті ми розглянемо, до чого сняться червоні яблука.

травневий сонник

Найчастіше червоні яблука трактуються як символ цілісності натури.

Якщо вам сниться яблуня, на якій знаходиться безліч стиглих червоних яблук, можливо, найближчим часом ви зустрінете людей, які допоможуть вам визначитися в житті і вирішити важливі питання.

Великі червоні цілі яблука сняться до успіху в справах, в тому числі і в бізнесі.

Купувати червоні яблука - до прибутку.

Якщо ви бачите, як хтось відкушує червоне яблуко, - стережіться, у вашому житті є людина, яка заздрить вам і може підставити при першій можливості.

сучасний сонник

Червоні яблука можуть снитися до розбрату, якщо упустити їх з рук. Чим більше яблук впаде, тим більше з`явиться людей, з якими ви будете конфліктувати.



Якщо ви продаєте червоні яблука, вас скоро чекає розорення і крах. Після цього сну будьте гранично уважні в своїх робочих справах.

Розрізати яблуко - до розриву відносин. Швидше за все, це вказує на любовні відносини, хоча не виключено, що розлад може статися і між членами сім`ї.

Яблука у величезній вазі - до хвороби.

Пилові яблука означають смуток і тугу в майбутньому.

Російський народний сонник

Бачити уві сні варення з червоних яблук - стати свідком трагічного події.

Якщо у вашій руці виявилося гарне червоне яблуко, ви досягнете успіху в справах.

Також вам може бути цікава стаття До чого сняться яблука.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!