» » » Майнкрафт: як зробити золоте яблуко?

Майнкрафт: як зробити золоте яблуко?

Майнкрафт: як зробити золоте яблуко?
Майнкрафт: як зробити золоте яблуко?

Світ майнкрафт здивує будь-якого, адже в ньому дуже багато незвичайних речей. Кожне з них може допомогти у важкій ситуації. У цій статті ми поговоримо про те, як зробити золоте яблуко в майнкрафт і де його можна використовувати.

Крафт золотого яблука

Щоб скрафтіть золоте яблуко, потрібні будуть ресурси. В даному випадку їх досить просто дістати, більш того, вони є в арсеналі у кожного гравця. Отже, вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • 8 золотих злитків (вони виплавляються із золотої руди, яку потрібно добути в шахті або відшукати в скарбницях);
  • 1 яблуко (можна купити у сільських жителів, знайти в листі дерев, скарбницях).

Як тільки ви здобудете інгредієнти, потрібно розташувати їх так, щоб в центральній клітинці виявилося яблуко, а вісім інших були заповнені золотом. Через кілька секунд у вас в руках опиниться заповітне золоте яблуко. Дізнайтеся більше про Крафт речей в цій цікавій грі з нашої статті Як робити речі в майнкрафт (Minecraft).

Навіщо потрібно золоте яблуко в майнкрафт?

Деяким гравцям може здатися марнотратним трата такої кількості золота, однак це того варто, адже золоте яблуко можна використовувати в якості відновника життєвої сили. Якщо гравець з`їсть його, то його одужаєш повністю всього за 4 секунди. Крім того, золоте яблуко може перетворити зомбі-жителя в звичайного жителя. Звичайно, за такий вчинок вам не нарахують бонусів, але все ж ви позбавите світ від монстра.



А чи знаєте ви, що завдяки звичайному яблуку можна приручити тварин? Приручити коня вам допоможе наша стаття Як приручити коня в майнкрафт.

Якщо не хочеться витрачати золото ...

Коли немає бажання витрачати на крафт золотого яблука купу дорогоцінного металу, можна спробувати відшукати цей рятівний фрукт в скарбницях і фортецях. Імовірність виявити його там мізерно мала, але якщо є вільний час, то можна і спробувати. Заодно вдасться добути і різні цінності.

Більше рецептів крафта різних предметів шукайте в нашому розділі Minecraft.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!