» » » Як вилікувати зомбі в майнкрафт?

Як вилікувати зомбі в майнкрафт?

Як вилікувати зомбі в майнкрафт?

Майнкрафт - дивовижний світ, в ньому можна зустріти багато дивовижних речей. Так, наприклад, гравець досить часто натикається на зомбі-жителів. Вони не є жахливими монстрами, але все ж завдають шкоди. Щоб позбавити світ від чергового чудовиська, потрібно докласти зусиль. Нижче ви дізнаєтеся, як вилікувати зомбі в майнкрафт, перетворивши його в людини.

Лікування зомбі-жителя

Для лікування зомбі-жителя потрібно стати алхіміком. В першу чергу потрібно буде виготовити вибуховий зілля слабкості. Для цього необхідно розташувати на стійці порох і звичайне зілля слабкості.

Тепер вам слід добути золоте яблуко. На жаль, воно не росте на дереві, тому його доведеться Крафт. Для цього потрібно буде розташувати на верстаті яблуко і 8 золотих самородків. Фрукт лягає в центральній клітинці, а золото розкладається в решту. Також золоте яблуко можна знайти в скарбницях і фортецях. Однак імовірність виявлення цього предмета мізерно мала. З цієї причини легше його скрафтіть.

Як тільки золоте яблуко виявиться у вас в руках, потрібно відшукати зомбі-жителя, облити його зіллям і натиснути правою кнопкою миші по мобу. Якщо все було зроблено правильно, то він почне сіпатися в конвульсіях. Також навколо зомбі-жителя з`явиться особливий ефект, який буде тривати близько 3 хвилин.

По закінченні цього часу моб вилікується і перетвориться в абсолютно здорового жителя села. Дуже важливо, щоб під час проведення цього ритуалу моб не стояло на відкритій місцевості, оскільки він може згоріти від сонячних променів раніше, ніж ви його встигнете вилікувати. Вдалого лікування!

Варто зазначити, що лікування зомбі-жителя не є обов`язковим, ви можете пройти повз нього. Бонусів вам за це не нарахують, навпаки, ви втратите цінні ресурси.

Більше рецептів крафта ви можете знайти в нашому розділі Minecraft.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!