» » » Як зробити зомбі в майнкрафт?

Як зробити зомбі в майнкрафт?

Як зробити зомбі в майнкрафт?

Зомбі в грі майнкрафт представляють собою ворожих мобів. Вони переслідують місцевих жителів і наганяють на них жах. Однак найсміливіші гравці приручають їх, а потім використовують в своїх цілях. Про те, яким чином можна це зробити, розказано далі.

Як отримати свого зомбі в майнкрафт

Найпростіший варіант приручення зомбі - це поставити для нього пастку. Але важливо зробити її правильно. Тільки тоді ви зможете стати господарем зомбі в майнкрафт. Робити її необхідно в такий спосіб:

  1. Спочатку розкидається на примітному місці пісок душ, який ви можете добути в Нижньому світі.
  2. На ньому викладається з блоків хрест.
  3. Далі нижні блоки розбиваються таким чином, щоб під них зміг зайти зомбі.
  4. Вгорі хреста також робиться отвір.
  5. Після чого вам потрібно лише заманити зомбі в пастку або дочекатися, коли він сам в неї потрапить.

Зверніть увагу, що як тільки ворожий моб ступить на пісок душ, він вже не буде здатний втекти. Ви легко зможете використовувати його в своїх цілях: наприклад, зробити з зомбі жителя. Для цього потрібно облити його вибуховим зіллям, після чого він почне битися в конвульсіях, а потім перетвориться в нормальної людини. Або ж просто залиште злобного мобу в якості слуги, який вам буде беззаперечно підкорятися, виконуючи всі ваші доручення.

Як приручити зомбі з модом



Приручити зомбі вам допоможе мод «You are creeper», який можна завантажити тут: minecraft4me.com. За допомогою нього ви обзаведетеся цілою армією душ. Однак для цього потрібно стати Кіпером. Таким героєм ви будете відразу після завантаження мода.

Спочатку вам потрібно вбити короля, а потім заволодіти його короною. В результаті ви стане володарем 15 душ. За допомогою такої армії зомбі ви зможете атакувати сільських жителів і своїх ворогів. Про їх місцезнаходження вам буде повідомляти спеціальний компас.

Як бачите, обзавестися власним зомбі або цілої їх армією в майнкрафт нескладно. Вдалого крафта!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!