» » » Як зробити голову в майнкрафт?

Як зробити голову в майнкрафт?

Як зробити голову в майнкрафт?

Гра майнкрафт має відносно одноманітну графіком, та й взагалі, всі предмети рано чи пізно набридають. Гравці хочуть оновлень - розробники їх дають, але не так часто, як хотілося б. Саме тому геймери починають придумувати свої нововведення, одне з них - створення голови (або її видобуток). Цей елемент можна використовувати як декорацію або шолом. Якщо застосовувати її для останнього призначення, то ви зможете змінити зовнішність. Отже, розберемо, як зробити голову в майнкрафт.

В основній версії гри існує всього 5 типів голови:

  • скелета;
  • скелета-іссушітеля;
  • людини;
  • кріпера;
  • зомбі.

Варто відразу зазначити, що далеко не кожну голову можна змайструвати за допомогою верстата. Більшість з них можна отримати виключно як дроп за «екзотичне» вбивство.

Як зробити голову кріпера

Створити цей трофей ви навряд чи зможете. Зате можна спробувати добути його. Для цього вам потрібно змусити зарядженого кріпера знищити іншого кріпера. У цьому випадку голова убитого може випасти в якості дропа.

Як зробити голову херобріна

Рецепту крафта голови цього персонажа ніхто не знає. Та й самого херобріна не існує. Багато гравців стверджують, що ставали жертвою цього грізного персонажа, але їм мало хто вірить. На даний момент зустріч з херобріном можлива тільки за допомогою установки спеціального мода, за допомогою якого ви, можливо, досягнете своєї мети.

Поставити мод - півсправи, треба ж ще вбити херобріна. Багато гравців говорять, що він здатний переміщатися і вбивати все одним ударом, незалежно від того, наскільки у вас хороша броня. Один з кращих способів убити херобріна - скинути на нього ковадло. Врахуйте, що у нього також високий радіус виявлення, тому рекомендуємо вам скористатися зіллям невидимості.

Як зробити голову зомбі



Голова зомбі не створюється за рецептами, однак ви можете її отримати в якості лута (видобутку), якщо заряджений кріпер вб`є мерця.

Як зробити голову скіна (людини)

Відрубайте декоративну голову персонажа. Для цього вам доведеться трохи пошукати, однак труднощів виникнути не повинно, тому що цей лут не є рідкісним. Але робиться це не в режимі битви, а в звичайному. Коли відрубайте, голова відразу з`явиться в багажі.

Як зробити голову ендермена

Добути голову ендермена можна, здобувши над ним перемогу. Однак найчастіше з цього персонажа випадає перли, а не голова. Виграти буде непросто, адже ендермен дуже сильний і агресивний. Якщо ви зустрінете цього персонажа вночі і подивіться на нього як-небудь не так, то він може вас вбити. Атакує він вельми незвичайним способом, миттєво переміщаючись за вашу спину.

Творчий режим гри

Зазначені голови можна також скрафтіть. Зробити це можна тільки в творчому режимі гри.

  1. Відкриваємо консоль натиснувши на "~" в лівому верхньому куті клавіатури.
  2. Задаємо команду «gamemode creative».
  3. Випадає вікно, в якому повідомляється про те, що ви перейшли в творчий режим.
  4. Відкриваємо розділ "Інвентар". Розвішуємо голови з будь-яким місцях або встановлюємо собі.
  5. Повертаємося в битву командою «gamemode survival».

інші голови

Всі інші голови, які доступні в «чистої» версії MineCraft, можна сконструювати за рецептами за допомогою програми inVedit. Вона встановлюється не як модифікація, а як окремий додаток. Вам потрібно лише навчитися правильно її використовувати, після чого ви зможете швидко і легко створювати необхідні вам голови.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!