» » » Як зробити платівку в майнкрафт?

Як зробити платівку в майнкрафт?

Як зробити платівку в майнкрафт?
Як зробити платівку в майнкрафт?

Якщо ви в реальному житті дуже любите слухати музику, чому б не робити цього і в ігровому? Тим більше що в грі майнкрафт передбачено використання програвача для платівок. Перш ніж слухати музику, необхідно розібратися, як зробити платівку в майнкрафт.

отримання пластинок

Вінілові платівки в грі можна як скрафтіть, так і просто отримати різними способами. Якщо ви хочете стати власником однієї з платівок, то необхідно скористатися одним з варіантів:

  • допомога скелета. Якщо скелет вб`є кріпера, то ви станете володарем пластинки. Вам необхідно встати між скелетом і кріпер і в потрібний момент відійти в сторону. Тут необхідно бути гранично обережним, так як скелет може випадково вбити і вас;
  • пошук в скринях. Крім того, вінілові платівки можуть зберігатися в скринях і скарбницях. Перевіряючи їх, можна наштовхнутися на потрібну річ;
  • установка мода. За допомогою спеціального мода Craft Record Discs можна створювати пластики. Завантажити його можна з Інтернету, наприклад, з цього сайту. Після того як мод буде встановлено, можна приступати до виготовлення. У сітці три на три розташовують такі матеріали:
  • 4 золоті зливки по кутах.
  • 4 злитка обсидіану посередині.
  • По центру можна розташувати «згусток магми», «згусток слизу», «кавун», «чорнильний мішок», «вогненна куля».

Використання пластинок

Платівки в основному використовують за їх прямим призначенням - для прослуховування музики. Варто зазначити, що кожна платівка має свою пісню або звуки. Наприклад, на платівці «blocks» записана оптимістична музика, а на «stal» - помірний джаз. Повний список композицій знаходиться на сайті minecraft-ru.



Якщо ви хочете навчитися робити не тільки платівки, а й інші речі, читайте про це в статті Як зробити одяг в майнкрафт.

Інші статті, присвячені популярній грі, знаходиться в розділі майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!