» » » Як зробити програвач в майнкрафт?

Як зробити програвач в майнкрафт?

Як зробити програвач в майнкрафт?
Як зробити програвач в майнкрафт?

Minecraft (майнкрафт) - дуже популярна сьогодні комп`ютерна гра, в якій користувач може будувати власний світ за індивідуальними мірками. Завдання гравця заробляти різні ресурси і збирати їх за допомогою верстата - спеціального інструменту гри, що відповідає за створення тих чи інших предметів. У цій статті розповімо, як зробити програвати в майнкрафт.

знаходимо компоненти

Насамперед вам буде потрібно зібрати компоненти для збору програвача, для цього вам будуть потрібні дошки і алмаз. Звучить дивно, але в майнкрафт саме з таких матеріалів збирається програвач. Дошку можна добути з дерева - їх в грі повно, а от з алмазом буде складніше. Алмази знаходяться в печерах або в скринях, а скрині можна знайти в селах.

Важливий момент! Алмаз можна не тільки знайти, а й здобути, а щоб його добути потрібно залізна кирка. Для того щоб її зробити, в свою чергу, необхідно зібрати на верстаті три злитки заліза по верхньому ряду, а в центральній клітинці і під нею необхідно розташувати палиці. Палиці, як ви розумієте, знову ж видобуваються з дерева, а ось залізо доведеться пошукати.

створюємо програвач



Тепер, коли компоненти знайдені, необхідно відкрити верстак, по центру розташувати алмаз, а інші осередки зайняти деревом. Усе! Програвач зібраний! Щоб він заробив, просто клікніть по ньому правою кнопкою миші.

А навіщо потрібен програвач?

Звичайно, програвач необхідний для програвання музики, що за дивне запитання, скажіть ви, проте гра майнкрафт вміє дивувати! Ні, ви зможете за допомогою програвача слухати музику, проте, крім того, його можна використовувати в якості ... палива! Горить програвач приблизно 15 секунд і стільки ж, що цікаво, горять звичайні дошки. Хто стане використовувати програвач, зроблений з алмаза для палива, незрозуміло. Але просто знайте, така можливість у вас є.

Читайте також статтю Як зробити в Minecraft телевізор.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!