» » » Як зробити подрібнювач в майнкрафт?

Як зробити подрібнювач в майнкрафт?

Як зробити подрібнювач в майнкрафт?
Як зробити подрібнювач в майнкрафт?

Подрібнювач - неймовірно корисний пристрій, доданий в модифікації майнкрафт Industrial Craft 2. Він дозволяє з звичних матеріалів (вугілля, руда, камінь), подрібнюючи, отримувати нові компоненти (пил, пісок, землю). Нижче ви знайдете керівництво про те, як створити цей блок.

Як зібрати інгредієнти для дробарки

Для створення подрібнювача в майнкрафт необхідні рідкісні і не дуже інгредієнти, але всі вони досить легко знаходяться в грі.

  • Кругляк дістати досить легко, так як це один з основних будівельних матеріалів гри майнкрафт. Досить почати розбивати камінь киркою.
  • Кремень з ймовірністю в 10% випадає при розкопуванні гравію.
  • Корпус механізму робиться на верстаті: 8 розпечених злитків заліза розміщуються в віконці так, щоб слот в центрі виявився вільним.
  • Для мікросхеми знадобиться 6 ізольованих мідних проводів (ізолюються за допомогою гуми 1: 1), червоний пил (2 одиниці), 1 злиток загартованого заліза. На верстаті в своєму розпорядженні інгредієнти наступним чином: дроти - 3 верхніх слота і 3 нижніх слота, червоний пил - загартоване залізо - червоний пил на середній горизонталі.

Як зробити подрібнювач в Minecraft: порядок роботи

Для того, щоб зробити подрібнювач, необхідно:

  1. Зібрати інгредієнти за рецептом: кремінь (3 одиниці), кругляк (2 подрібнювачодиниці), корпус механізму і схема живлення.
  2. У верстаті розташувати компоненти в певному порядку: кремінь - 3 верхніх слота, кругляк - корпус механізму - кругляк - середня горизонталь, а в центрі нижніх слотів помістіть електросхему. Подрібнювач готовий!


Увага, тільки СЬОГОДНІ!