» » » Як зробити лампу в minecraft?

Як зробити лампу в minecraft?

Як зробити лампу в Minecraft?

Лампа в грі майнкрафт потрібна для того, щоб розтоплювати лід або сніг. Вона випромінює світло, завдяки якому висвітлюються поля з урожаєм. Лампу можна запалити і спокійно зібрати урожай на фермі.

Щоб такий механізм допомагав в грі, потрібно знати, як зробити лампу в Minecraft. Щоб її створити, потрібні деякі інгредієнти, це червоний пил і світиться камінь .. Пилу потрібно чотири примірники, каменю - один. Тепер потрібно взяти пил і помістити її в «верстак». Використовуються такі осередки: дві бічні, одна верхня (середня), інша - нижня (середня). Свячень камінь потрібно поставити посередині пилу. Тепер потрібно натиснути на стрілку, розташовану поруч з «верстатом». Активувати можна кнопкою або важелем, який може бути розташований на лампі або на стіні.

Лампа буде світитися тільки при присутності сигналу, який може виходити від сусіднього блоку або зверху / знизу лампи. Світло можна включити, якщо активувати червоний камінь. Світло може бути включений у такий спосіб незалежно від того, що лампа є склом (тип - скло).

Сподіваємося, наша стаття допомогла вам розібратися в тому, як створити лампу в майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!