» » » Як зробити поїзд в майнкрафт?

Як зробити поїзд в майнкрафт?

Як зробити поїзд в майнкрафт?
Як зробити поїзд в майнкрафт?

Поїзд в грі Minecraft є функціональне транспортний засіб, який використовується для перевезення не тільки вантажів, але і персонажів, а також мобів на різні відстані. Щоб його зробити, потрібно встановити спеціальний мод під назвою Traincraft, який можна завантажити тут.

Створення поїзда в Minecraft

Перед тим як зробити поїзд в "майнкрафт", вам буде потрібно створити програму встановлення. Він необхідний для того, щоб збирати на залізниці елементи поїзда. Зробити його можна за допомогою сітки крафт і таких інгредієнтів, як червоний пил, монтування та установник вагонетки. Їх необхідно розташовувати таким чином:

  • в центрі бічних і верхніх рядів розміщення 4 монтування;
  • по центру установника розташуйте вагонетки;
  • в залишилася осередку помістіть червоний пил.

Потім створюється залізниця, так як саме на ній в подальшому потрібно буде робити поїзд. Щоб її сформувати, потрібно взяти 1 палицю і 6 злитків заліза. Розташовуються ці інгредієнти таким чином:

  • в центрі сітки встановлюється палиця;
  • ліві і праві ряди заповнюються залізними злитками.


Тепер потрібно створити вагонетки. Для них буде потрібно взяти 5 злитків заліза, які розташовуються в сітці крафт таким чином, щоб центр і верхній ряд залишився порожнім. Останнє, що залишиться зробити, - це відправити в дорогу створений поїзд, для його пересування підійдуть такі джерела енергії, як цукрова тростина і червоний пил.

Також вам стануть у пригоді ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!