» » » Як зробити ковадло в майнкрафт?

Як зробити ковадло в майнкрафт?

Як зробити ковадло в майнкрафт?
Як зробити ковадло в майнкрафт?

Ковадло - це блок гри майнкрафт, який дає можливість чинити предмети. Ремонтувати речі можна, звичайно, і на верстаті, однак ковадло дозволяє не тільки робити ремонт, але і множити чари чарівних предметів. У цій статті розповімо, як зробити ковадло в майнкрафт.

З чого і як робиться ковадло

Щоб виготовити ковадло, вам будуть потрібні залізні блоки і залізні злитки, які потрібно розташувати у верстаті наступним чином: верхній ряд - залізні блоки, нижній ряд - залізні злитки, центральний осередок - залізний злиток, інші осередки залишити порожніми.

особливості ковадла

Отже, як ми і говорили вище, ковадло дозволяє лагодити предмети, проте для цього вона використовує ресурси. Так, наприклад, для того щоб відремонтувати алмазну кирку, їй будуть потрібні алмази, а для ремонту кольчуги потрібні залізні злитки.

До речі, полагодити предмет можна не один раз, проте з кожної лагодженням гравцеві потрібно буде дедалі більше очок досвіду, щоб здійснити ремонт, а в якийсь момент предмет взагалі стане для ремонту непридатним.



Важливо відзначити, що і сама ковадло не вічне, з кожним застосуванням вона руйнується, так що, в один "прекрасний" момент доведеться робити нову.

Що стосується множення чар предметів, тут механізм такий - ви берете два предмета з однаковим типом чар і обробляєте їх ковадлом. На виході у вас є один предмет, але рівень його чар підвищується на рівень. Ви можете використовувати різноманітні (в плані чар) речі, при цьому кінцевий "продукт" буде володіти чарами обох предметів.

До речі, цікавий факт: ковадлом можна також стріляти з гармати.

Читайте також:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!