» » » Як зробити ножиці в майнкрафт?

Як зробити ножиці в майнкрафт?

Як зробити ножиці в майнкрафт?
Як зробити ножиці в майнкрафт?

Майнкрафт - одна з найпопулярніших сучасних ігор. Багато в чому тому, що надає гравцям велику свободу дій. У даній статті ви дізнаєтеся, як зробити ножиці в майнкрафт і для чого вони можуть стати в нагоді в грі.

Робимо ножиці в майнкрафт

Робиться даний інструмент дуже просто: з 2 злитків заліза і верстата. Ножиці застосовуються для стрижки овець (якщо конкретніше - для збору шерсті), і при цьому використанні ножиці не псуються. Ще їх застосовують для зрізання листя, ліан і високої трави, які в подальшому використовуються в якості декорацій будинків.

Однак ножиці страждають при зрізанні листя і високої трави, а ось при знищенні блоків вони не погіршуються. Також ножицями легко знищити павутину, отримавши при цьому ще один ресурс - нитки. А ще вони можуть стати в нагоді для стрижки грибних корів, з яких ви отримаєте гриби, а корова після цього стане звичайною.

Інструмент «ножиці» розрахований на 239 застосувань. Зауважимо тут же, що при вбиванні вівці падає лише 1 блок вовни, а якщо зібрати шерсть з вівці за допомогою ножиць - випаде від 2 і більше блоків вовни. Погодьтеся, це вигідно - і вовни більше, і тварина вбивати не потрібно. Також для економії барвників найкраще перед стрижкою овець пофарбувати її: тим самим ви отримаєте вже пофарбовані блоки вовни.

Як знайти залізну руду і верстак



Пошук залізної руди найпростіше почати з печер, які можна знайти, походивши по окрузі, де ви з`явилися. Розташовуватися вона може на висоті від 1 до 64 блоків. Видобувається за допомогою кам`яних, залізних і алмазних кирок. Здобувши залізні блоки, ви можете їх переплавити за допомогою інвентарю в залізні злитки, які так потрібні для створення ножиць.

Верстат - дуже корисне пристосування для крафта (створення) різних речей. Це один з найважливіших блоків у грі. Дане пристосування легко можна зробити в будь-який час з інвентарю в режимі виживання. При натисканні правої кнопки миші по верстату перед вами відкриється вікно з 9 осередків для створення різних інструментів. Тепер вам не важко буде зробити найрізноманітніші предмети.

Ну і наостанок пропонуємо вам ознайомитися з іншими нашими статтями про цю чудову гру. Наприклад, до статті Як зробити трубу в майнкрафт.

А ще більше інструкцій міститься в нашому розділі по грі майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!