» » » Як зробити барвник в minecraft?

Як зробити барвник в minecraft?

Як зробити барвник в Minecraft?

Якщо ви дізнаєтеся, як зробити барвник в Minecraft, то гра стане для вас набагато цікавіше, тим більше що в ній передбачені первинні, вторинні і третинні барвники. Для фарбування броні використовується набагато більше варіацій кольорів, ніж для фарбування вовни.

Використання барвників

Забарвлення шерсті виробляють в області для крафта (це може бути інвентар або верстак), поміщаючи її разом з барвником. Зверніть увагу, що в даному випадку, неважливо, як будуть розташовуватися предмети, але первинна шерсть перед фарбуванням повинна мати виключно білий колір, незалежно від того, в який колір передбачається її фарбувати. Якщо навіть ви хочете використовувати білий барвник, то все одно, шерсть повинна бути білою.

Перед тим, як зробити барвник в майнкрафт, ви повинні знати всі властивості цього елемента гри, а інакше, навіщо його і отримувати, якщо не знати, як їм правильно розпорядитися. Так, за допомогою барвника можна змінити колір шерсті на вівці, але пам`ятайте, що виконання даної роботи вимагає від вас близького розташування біля тварини. В іншому випадку, ви даремно витратите фарбу.

Вівцю вигідніше фарбувати і потім її стригти, ніж навпаки, оскільки нова шерсть на вівці, яка з`явиться після стрижки, буде відростати вже пофарбована. Таким чином, можна використовувати один раз барвник, щоб постійно отримувати забарвлену шерсть. Крім того, ягня, який «народиться» від фарбованої вівці, матиме колір її шерсті. Такий спосіб призначення барвників значно прискорює процес виробництва вовни.

Рецепти первинних барвників



Для отримання первинних барвників використовується рослинність - троянда, кульбаба, плоди какао і кактус, який є джерелом, якщо ви хочете отримати в майнкрафт зелений барвник. Для цього необхідно виконати випал кактуса з використанням будь-якого виду палива. Результатом вашої роботи буде отримання кольору під назвою «Кактусова зелень».

Тон під назвою «Колір троянди» виходить шляхом крафта квітки троянди, який можна виростити самостійно за допомогою кісткового борошна, або ж зібрати в світі. У майнкрафт троянда зустрічається набагато рідше, ніж скажімо, кульбаба. Роза в природі зустрічається, як в одиночному вигляді, так і в групі. За один крафт можна отримати два барвника. Таким же шляхом виходить колір «Жовтий одуванчіковий», джерелом для якого є кульбаба.

Для того щоб отримати колір «Ультрамарин» використовується лазуритових руда, яку можна добути. З блоку лазуритовою руди, що має сині вкраплення, отримують від 4-х до 8-ми одиниць барвника. Залишилося дізнатися, як використовувати в майнкрафт рецепти барвників чорного, білого і коричневого кольорів. Так, чорний колір виходить з спрута, але його не обов`язково вбивати - вдаривши по нижній частині спрута, ви отримаєте мінімум одну і максимум три порції чорного барвника. Зверніть увагу, що в природі зустрічаються вівці з чорною шерстю.

Білу і коричневу шерсть можна добути з овець, які зустрічаються в природі або ж отримати шляхом вбивства скелетів і подальшого крафта кісток. За одну процедуру виходить три порції барвника. Коричневий колір доцільно знаходити в скринях скарбниць. Якщо граєте в версії 12w18a, то можна використовувати для отримання коричневого барвника какао-боби, що випадають з листя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!