» » » Як зробити вівцю в майнкрафт?

Як зробити вівцю в майнкрафт?

Як зробити вівцю в майнкрафт?
Як зробити вівцю в майнкрафт?

У майнкрафт можна зайнятися тваринництвом і розводити різних тварин. Якщо вибирати, яких з них розводити, слід звернути увагу на овець. Вони невибагливі і дають шерсть і м`ясо. Нижче буде розказано про те, як зробити вівцю в майнкрафт.

Робимо вівцю в майнкрафт

Створити вівцю в майнкрафт неможливо, цього дружнього мобу можна тільки приручити. Для цього буде потрібно відправитися в місця, де вони мешкають. Ці тварини дуже люблять воду, тому шукати їх краще всього там. Їм дуже подобається купатися, тому іноді у водойми можна зустріти не одну вівцю, а відразу декілька.

Щоб особини не розбігалися, потрібно побудувати загін. Після цього їх можна заманити за допомогою пшениці. Якщо ви хочете розводити тварин, то для появи ягняти потрібно буде погодувати двох стоять разом особин пшеницею.

Ви можете стригти овець, але для цього потрібно буде скрафтіть ножиці. Після стрижки тваринного потрібно добре годувати, також йому потрібно більше світла.

Якщо вам не подобається забарвлення тварини, то ви можете легко перефарбувати його. На одну вівцю йде всього одна одиниця барвника. А якщо помістити тварину на верстак для крафта і додати вогонь, можна буде добре поїсти.

Тепер ви знаєте, як зробити вівцю в Minecraft, і обов`язково спробуєте себе в якості скотаря. Можливо, вам також буде цікаво прочитати нашу статтю Як зробити яйце в Minecraft.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!