» » » Як приручити кішку в minecraft?

Як приручити кішку в minecraft?

Як приручити кішку в Minecraft?

Кішки або оцелоти - перші представники котячих в майнкрафт, які здатні до спринту. Це абсолютно нешкідливі істоти для всіх, в тому числі і для новачків. Котів можна приручати, а згодом, розводити цілими зграями. Як приручити кішку в Minecraft?

Для початку необхідно її знайти. Але зробити це не так-то просто. Оцелоти мешкають в джунглях, і вміло ховаються серед високої трави. Тому, щоб не злякати кішку потрібно уважно і без різких рухів оглядати зарості.

Так як приручити кішку в майнкрафт не так просто, не варто впадати у відчай після першої, провалилася спроби. На відміну від інших тварин, підгодовування кішки - процес складний. Якщо у вас досить терпіння і сирої риби після чергової риболовлі, то сміливо вирушайте в джунглі за оцелота. Після виявлення потрібного об`єкту, повільно наблизьтесь до кішці і акуратно, без різких рухів, візьміть в руки рибу. Далі - тільки чекати, поки майбутній вихованець сам не підійде до вас. Потім за допомогою правої кнопки миші почастуєте кішку рибою. Про успішне завершення операції ви зрозумієте по з`явилися над оцелота червоним сердечка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!