» » » Як заспокоїти кішку?

Як заспокоїти кішку?

Як заспокоїти кішку?

Ця тварина відноситься до сімейства котячих. З одного боку, воно може бути добрим, лагідним і відданим по-справжньому любить її господареві, а з іншого - бути незалежною істотою зі своїми звичками. Йдеться про кішку.

Кішка - тварина, яке є повноправним членом будь-якої сім`ї, а тому іноді просто необхідно знати, як заспокоїти кішку, захистити інших членів сім`ї від непотрібної агресії з її боку, допомогти кішці, якщо у неї тічка. Для того щоб вирішити ці проблеми, необхідно ознайомитися з нижченаведеними порадами та рекомендаціями.

агресивна поведінка

Будь-яке агресивна поведінка тварини пояснюється спробами захиститися від зовнішньої загрози. Тому потрібно позбавити тварину від цієї загрози, допомогти сховатися, не намагатися брати на руки, накинути на неї, наприклад, коробку або щільну тканину, дати час, щоб вона заспокоїлася. Все це повинно допомогти у вирішенні проблеми, як заспокоїти агресивну кішку.



Можна використовувати такі заспокійливі препарати: «Serene-um», «Кіт Баюн», «Стоп Стрес», «Фітекс» і ін. Вони є натуральними і в своєму складі містять лікарські трави.

Якщо кішка розігралася

Щоб зупинити розігралася тварина, необхідно взяти його на руки, якщо це можливо. Якщо ж в процесі своєї гри тварина псує якісь домашні предмети, то необхідно за це карати. Але не потрібно бити по голові, досить клацнути по вухах. Можна кинути на підлогу який-небудь предмет, падіння якого супроводжується неприємними звуками. Всі ці заходи заспокоюють кішок і відволікають їх від буйства.

Критичні дні

Якщо у кішки тічка, то годувати її треба тільки вночі і не давати в цей час спати. Також потрібно часто з нею грати, тоді у неї не залишиться сил на щось інше. Деякі господарі кішок використовують препарати, які регулюють гормональну активність кішок. Наприклад, це «Гестренол», «КонтрСекс Neo» і подібні, які захищають від небажаної вагітності кішки, а також містять речовини, які полегшують їх прийом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!