» » » Як зробити ліжко в minecraft?

Як зробити ліжко в minecraft?

Як зробити ліжко в Minecraft?

Ліжко - це ігровий блок в комп`ютерному світі майнкрафт. У Вас є можливість пропустити ніч і дочекатися ранку. Тобто поспати. Крафт ліжка - це процес створення самого ліжка. Для крафта ліжка можна використовувати дошки будь-якого кольору, а також шерсть. Але ліжко все одно вийде червоного кольору. Якщо Ви спробуєте зайняти чуже місце на ліжку, Ви отримаєте повідомлення: «This bed is occupied». Тобто, ліжко зайнята.

Якщо ліжко пошкодили моби, то вона буде більш яскравою. Необхідно, щоб в кімнаті були високі стелі. Так як гравець може прокинутися і застрягти головою в стелі. При пробудженні гравця чутно буде звук кроку по каменю. Якщо Ви будете намагатися використовувати ліжко стоячи, то отримаєте повідомлення про те, що днем забороняється використовувати ліжко.

Розташування ліжка

В ігровому блоці ліжко займає певне місце. Щоб помістити ліжко потрібно 2 вільних блоку. Ліжко неможливо розмістити на лицьовій стороні поршня, на снігу або склі. У грі майнкрафт є можливість створити так звану «літаючу ліжко». Для цього потрібно просто прибрати блоки з-під ліжка, і вона буде висіти в повітрі. І на ній можна потім буде спати. У гравця є можливість помістити ліжка одна над іншою. Тобто, вийде своєрідний паркан. Ліжко можна поміщати під воду. Але її можна і затопити. На затопленій ліжка гравець може спати. Ліжко має освітлюватися. Це забезпечить безпеку самого гравця.

Як убезпечити ліжко в майнкрафт

Щоб забезпечити безпеку відпочиваючого гравця і ліжка, потрібно біля ліжка розмістити кілька джерел світла. Це дозволить уникнути ворожих мобів. Саму ліжко необхідно ставити в захищеному і закритому приміщенні. Якщо в приміщення, де спить гравець, проникне моб, то гравець прокинеться ще до атаки мобу.

Використання ліжка



Необхідно натиснути ПКМ, для того щоб лягти на ліжко. Чи не дозволяється розміщувати ліжко в просторі, яке оточене стінами. Так як можуть проникнути ворожі моби. У будинку, де знаходиться ліжко, повинен бути світло.

Як робити в майнкрафт ліжко

Ліжко - місце, де гравець спить до ранку. Вона чудово доповнює зовнішній вигляд кімнати. Щоб лягти спати, необхідно по ліжку натиснути правою кнопкою миші. Але як зробити ліжко в Minecraft? Отже, Вам знадобиться:

  • 3 блоку вовни;
  • 3 блоку дощок.

Для початку необхідно дістати дошки. Для цього можна піти в джунглі або в ліс, нарубати дерева і переробити його в дошки у вікні крафта. Потім потрібна шерсть. Її можна отримати двома шляхами:

  • Самостійно зайнятися пошуком овець. Тобто, знайти їх і постригти.
  • Виростити пшеницю і принадити 2 овець. Потім потрібно зробити загін з вівцями, розмножити їх, зробити ножиці і періодично стригти овець. Ви повинні отримати 3 види вовни. І залишається тільки створити ліжко. Робити її необхідно за такою схемою:
  • перший ряд залишити порожнім;
  • другий ряд - шерсть, вовна, вовна.
  • третій ряд - дошка, дошка, дошка.

Тепер Ви знаєте, як зробити ліжко в Майнкрафте.Хорошего Вам проведення часу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!